Spectacole de teatru pentru toate vârstele și stand up comedy, la Amfiteatrul Palas

Calcul la rece

Actori cunoscuți, basme pentru copii și un maraton de glume bune. Acestea sunt coordonatele următoarelor spectacole care vor anima Amfiteatrul Palas.

Joi, 15 august 2019, începând cu ora 21.30, se dă undă verde la comedie la Amfiteatrul Palas. Maratonul de Stand Up Comedy va aduce pe aceeași scenă comedianți cunoscuți, care vor face publicul să râdă cu poftă. Gabriel Gherghe, Bobi Dumitraș și Victor Drăgan au făcut show în emisiunea TV iUmor, iar acum vin să cucerească publicul ieșean cu poantele lor savuroase. Alături de ei vor fi alți comedianți, care vor încălzi atmosfera cu o porție generoasă de râs. Prețul biletelor începe de la 4o de lei.

Duminică, 18 august, la ora 19.00, scena Amfiteatrului Palas se va transforma într-un tărâm de poveste printr-un spectacol muzical de operă special creat pentru copii. „Dumbrava Basmelor Muzicale”, în regia lui Iulian Ioan Sandu, reprezintă o oportunitate pentru cei mici de a se bucura de un eveniment interactiv și educativ. Prin joc, prichindeii vor asimila informații noi și interesante, din domenii variate. Timp de o oră, micii spectatori vor fi captivați de experiența pe care le-o vor oferi personajele din basme. Biletele pot fi achiziționate la prețul de 25 de lei.

Miercuri, 21 august, de la ora 20.30, iubitorii de teatru sunt invitați să se amuze copios la spectacolul comedie „Eu te cred, da’…tu mă minți!”. Punerea în scenă se va face cu o distribuție de excepție: Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Cosmin Vijeu și Alexandra Sălceanu. Piesa este despre o fată căreia îi place să țese minciuni, iar băiatul care o iubeşte crede tot ce îi spune și se grăbeşte să rezolve problemele ivite, dar face şi mai multe încurcături. Pentru a afla deznodământul, sunteți așteptați să savurați comedia prezentată la Amfiteatrul Palas. Prețul biletelor este de 65 de lei.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-urile  www.palasmall.ro sau www.iabilet.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *