Spectacole de teatru, muzică și divertisment, în iulie, la amfiteatrul Palas

Calcul la rece

\"\"Serile de vară invită la relaxare și bună dispoziție. Asta oferă agenda lunii iulie de la Amfiteatrul Palas, care include spectacole variate, pentru întreaga familie

Melomanii au prilejul de a o întâlni pe Mirabela Dauer, vineri, pe 6 iulie, de la ora 20.30. Duminică, pe 8 iulie, de la ora 19.00, continuă seria evenimentelor pentru ștrengari. Personajul principal va fi „Motanul Încălțat”, care îi va amuza pe cei mici într-un spectacol interactiv oferit de actorii de la Teatrul la Cinema București.

Comedie spumoasă
Cei care apreciază arta dramaturgică sunt așteptați sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20.30, la spectacolul „Menage à trois”, după Neil Simon. Vor avea parte de o comedie spumoasă, care spune povestea a doi ziariști americani ce nu reușesc să vândă ziarul lor cu nume predestinat eșecului – COLAPS. Pe 15 iulie, de la ora 19.00, copiii vor putea descoperi „Dumbrava Minunată”, o dramatizare după Mihail Sadoveanu. Lizuca şi Patrocle, Zâna Închipuirii şi Regele Broaştelor o să-i surprindă, în interpretarea actorilor de la Ateneul Copiilor din Cluj-Napoca.

 „Frumoasa și Bestia”
O nouă seară dedicată muzicii va fi vineri, pe 20 iulie. De la ora 20.30, invitată pe scena Amfiteatrului Palas va fi cântăreața Alexandra Ușurelu. Prichindeii vor avea prilejul să îi întâlnească pe „Frumoasa și Bestia”, într-un spectacol susținut duminică, 22 iulie, de la ora 19.00, de Teatrul la Cinema București.

Sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.30, Amfiteatrul Palas se transformă în „Aeroport”. Spectacolul surprinde „viața ca un aeroport”, în care iubirile se învârt precum călătoriile. Pentru cei mici, propunerea de final de iulie este din nou una amuzantă. Duminică, 29 iulie, ora 19.00, Ateneul Copiilor din Cluj-Napoca prezintă „Mary Poppins”.

Programul complet al lunii iulie poate fi consultat pe site-ul www.palasmall.ro. Biletele sunt disponibile la Centrele Info Palas Mall și online, pe www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *