Revenge Sale Reloaded la Palas: discounturi de până la 90% și premii la cumpărături

Calcul la rece

În acest weekend, la Palas ai șansa să-ți reînnoiești garderoba cu piesele must-have ale sezonului, să te alegi cu cele mai originale accesorii și cu articole de încălţăminte în tendințe, în cadrul campaniei Revenge Sale Reloaded. Te așteptăm să descoperi ofertele brandurilor, să te bucuri de shopping și să câștigi premii la cumpărături.

\"\"

Dacă te pregătești de vacanță și îți dorești în bagaje piesele vestimentare care ţi-au făcut cu ochiul întregul sezon sau dacă pur și simplu ești pasionat de modă, brandurile din Palas Mall te aşteaptă cu prețuri atractive. Pe lângă reduceri, în cadrul Revenge Sale Reloaded îți oferim șansa să câștigi premii care să prelungească sesiunile de shopping. Astfel, în perioada 14 – 16 august 2020, primii 142 clienți din fiecare zi care fac cumpărături de minimum 350 de lei și vin la centrul de premiere, din zona Guess, cu bonul fiscal, primesc instant un voucher de 30 de lei la Spartan sau un cec cadou de 100 de lei ori un voucher cu aceeași valoare la Sokolov/Beauty Med.

\"\"

House te întâmpină cu discounturi de până la 90%, Mango și Nissa au prețuri reduse cu până la 70%, Guess are oferte de până la 60%, iar Stefanel, Braiconf, D\’S Damat și Lavande afișează prețuri înjumătățite. Include în itinerariul sesiunii tale de cumpărături și alte branduri din Palas, pentru cei mici și cei mari, și vei fi surprins cu discounturi încântătoare.

Oferte de până la 60% vei găsi și pentru încălțăminte și articole de marochinărie, astfel că îți poți alege pantofii de vacanță preferați și, de ce nu, chiar o nouă geantă de voiaj. Anna Cori, Ecco și Valigeria sunt o parte dintre magazinele care te vor încânta cu oferta lor estivală.

Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Palas Mall, pentru că Hervis are prețuri mai mici cu până la 30%.

Copiii se pot bucura și ei de o varietate de articole la prețuri cu până la 90% mai mici la Cocodrillo și reduceri cu până la 50% la Chicco.

Tentante sunt şi ofertele magazinelor cu bijuterii şi ochelari, unde reducerile sunt de până la 50%, în timp ce produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au prețuri de nerefuzat în magazinele de specialitate. Lista reducerilor continuă la Cărturești și la alte locații din Palas. Pentru a descoperi oferta completă accesează catalogul reducerilor pe www.palasmall.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *