Simona Pătruleasa a luat foc după ce fanii i-au reproşat că are o fetiţă răsfăţată

D’ale vedetelor

Ştirista Kanal D a văzut roşu în faţa ochilor după ce a citit toate comentariile acide la adresa fetiţei ei Ingrid. Zilele trecute, micuţa a făcut parte din juriul de la \”Bravo, ai stil!\”, o ediţie specială cu copii de vedete, în rolul unor critici de modă. Telespectatorii au fost indignaţi de comportamentul fiicei vedetei, care a ţipat în platou şi a făcut comentarii jignitoare la adresa unor concurente. Fanii emisiunii nu au luat însă în calcul că Ingrid are doar 6 ani şi spune tot ce îi trece prin minte.

\"\"Simona Pătruleasa a citit toate comentariile pe care fanii emisiunii \”Bravo, ai stil!\” le-au lăsat pe reţelele de socializare şi a explodat când a văzut valul de critici. Ştirista nu s-a putut abţine şi i-a pus imediat la punct pe cei care au îndrăznit să spună despre fetiţa ei că este un copil needucat, care spre deosebire de ceilalţi a făcut multe comentarii nepotrivite. Vedeta le-a răspuns tăios şi i-a ameninţat că nu le va mai permite să-i scrie.

\”Sunteţi incredibili, răi şi fără limite! Nu vă mai plângeţi de diverse lucruri! Vă meritaţi viaţa, soarta, tot! Şi aici am încheiat subiectul! Este copilul meu, viaţa mea! Vă rog să nu mai comentaţi aici sau vă blochez. Este un copil năzdrăvan şi nu înţeleg de ce tot folosiţi de «bani gata»! Vreţi să meargă să muncească dela 6 ani? (…) Nişte frustraţi!\”, a scris vedeta.

(sursa: Click)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *