Simona Gherghe a trecut prin momente grele cu fetița: „Îmi doresc să fie sănătoasă”

D’ale vedetelor

Simona Gherghe este o mămică extrem de grijulie și protectoare, dar mărturisește că se sperie foarte repede de cel mai mic simptom de răceală al micuței. Prezentatoarea și soțul său vor petrece primele sărbători de iarnă cu fetița lor, Ana, dar se gândește deja la momentul când va trebui să o lase acasă pentru a se întoarce la muncă.

\"\"Simona Gherghe a dezvăluit prin legătură telefonică, la Antena Stars, că ea și familia ei așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, dar mărturisește că încă nu s-au pregătit pentru sărbători: „Încă nu am făcut bradul de Crăciun pentru că îmi place să-l fac mai aproape de Crăciun. Vreau să fie atunci bucuria foarte mare si momentul ăla magic, că dacă îl facem de acum, până la Crăciun, s-ar putea să ne săturăm de el. S-ar putea ca peste doi – trei ani, când Ana o să poată să vorbească și o să poată să ne spună ce vrea, să ne zică: «Vreau brad acum». Atunci o să facem ce spune copilul. Moș Nicolae i-a adus trei jucării Anei. S-a bucurat foarte mult”, a declarat prezentatoarea.

Simona Gherghe a readus în discuție revenirea sa la „Acces direct”, începând din luna ianuarie 2018. Va fi un moment dificil pentru ea, întrucât îi va veni foarte greu să se despartă de fetița ei, pe care s-a obișnuit să o vegheze constant: „Ana este încă foarte mică și recunosc că mie îmi e greu să mă rup. Nu știu cum o să fie din ianuarie, mă gândesc la orele când o să plec de acasă și mi se strânge stomacul. O să înțeleagă că mami trebuie să se întoarcă la muncă, pentru că mami trebuie să muncească pentru viitorul Anei.”

\"\"Prezentatoarea a mai menționat și că micuța Ana i-a dat emoții serioase în momentul în care a contactat o viroză și a făcut febră: „Mi s-au părut primele trei luni foarte grele. Am avut un episod acum vreo săptămână…a făcut prima febră și nu vreți să știți cum au fost toți din casă. Singurul lucru pe care mi-l doresc de acum încolo este să fie Ana sănătoasă. Sănătatea copilului este cea mai importantă și mă rog pentru asta. A avut o mică viroză de două, trei zile, dar suficient cât să ne dea peste cap pe noi adulții și să stăm să o păzim noaptea din zece în zece minute cu termometrul, să vedem cum este copilul”, a dezvăluit Simona Gherghe la Antena Stars.

(sursa: Click)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *