Se adeveresc zvonurile despre divorţ? ANDREEA ANTONESCU a fost luată la rost de fani!

D’ale vedetelor

Andreea Antonescu îşi creşte fetiţa singură, deoarece soţul ei locuieşte în America şi se văd foarte rar. Deşi vedeta susţine că totul merge bine între ei şi se înţeleg foarte bine în ciuda distanţei, gurile rele spun că aceştia nu ar mai fi împreună.

De mai bine de doi ani, cei doi au o relaţie la distanţă, Andreea îşi creşte fetiţa singură, iar milionarul a ,,dispărut” total, fapt ce ridică multe semne de întrebare şi întăresc ipoteza divorţului. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora Andreea Antonescu este pe cale să divorţeze de soţul ei, omul de afaceri Traian Spak, vedeta pare să se fi dat de gol  fără să vrea.

Ultimele imagini postate de vedetă i-au făcut pe fanii ei să o ia la rost în privinţa despărţirii de soţul ei.
Ultimele imagini postate de vedetă i-au făcut pe fanii ei să o ia la rost în privinţa despărţirii de soţul ei.

În această perioadă, Andreea Antonescu este plecată în Statele Unite, acolo unde locuieşte soţul ei, postează zilnic pe contul ei de Instagram, însă fanii au luat-o la rost pentru că nicăieri în imagini nu mai apare Traian Spak! „Măi, dar tu eşti mereu singură? Unde ti-e jumătatea?”, „Soţul unde este?!”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de cântăreaţă.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.