ELENA MERIŞOREANU rupe tăcerea despre MARIA CONSTANTIN! Ce i-a mărturisit soţia lui Marcel Toader după ce a ieşit de la examenele de la Conservator:”Am rămas şocată…“

D’ale vedetelor

Maria Constantin a avut ieri examene la Conservator şi la ieşire s-a întâlnit cu artista de  muzică populară, Elena Merişoreanu. Blonda a simţit să o strângă în braţe şi să-i facă câteva mărturisiri.

Soţia lui Marcel Toader i s-a destăinuit Elenei Merişoreanu, căreia i-a spus că a fost apreciată, iar vocea a sunat aşa cum şi-a dorit. Totuşi, a mărturisit Elena Merişoreanu, Maria avea o tristeţe în privire.

\”Am rămas şocată de această schimbare, dintr-odată. (…). Venea de la Conservator, era fericită că i-a mers glasul şi a fost apreciată, dar se citea o tristeţe în ochii ei. (…). Regret enorm de mult că s-a întâmplat aşa, dar să nu uităm că Maria Constantin e o talentată, e o frumoasă, are viaţa înainte şi, zic eu, că timpul aduce consolare (…). Ea era foarte veselă, chiar s-a aruncat la mine în braţe: «Vai, că sunt foarte fericită, că uite: am cântat bine, am fost apreciată la Conservator». Dar vă spun, am văzut o tristeţe în ochii ei – mi se pare normal să fie aşa. Nu, nu, eu nu mă bag în problemele lor, pentru că nu am fost apropiată de ei, nu am fost la petreceri. Am fost doar la filmări şi la spectacole.\”, a povestit Elena Merişoreanu.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *