Răsturnare de situaţie! Decizie de ultimă oră luată de Connect-R: „Am ales să…”

D’ale vedetelor

Connect-R mai are şi o altă pasiune în afara muzicii. Este pasionat de sport. Mai exact de fitness. Motiv pentru care s-a înscris la cursuri pentru a deveni instructor cu acte în regulă (vezi cine este şefa lui Connect-R). „În vederea unei şcolarizări alături de antrenorul meu am ales sa particip la cursul de instructori de Fitness&personal trainer”, a scris Connect-r pe contul de socializare.

Gestul lui Connect-R pare, totuşi, unul normal, asta dacă ţinem cont că artistul petrece foarte mult timp în sala de forţă, alături de Cristian Bujan, antrenorul său personal. Chiar şi aşa, este greu de crezut că Ştefan va abandona muzica şi se va dedica în totalitate meseriei de instructor de fitness.
Cristian Bujan (stânga) este antrenorul personal de fitness al lui Connect-R
Cristian Bujan (stânga) este antrenorul personal de fitness al lui Connect-R
Connect-R a devenit celebru după ce, la gala Romanian Music Awards, a apărut îmbrăcat într-un tricou pe care scria „Sunt ţigan”. La momentul respectiv, presa şi nu numai s-au declarat impresionate de gestul său, plin de curaj. Între timp, Ştefan Relu Mihalache a devenit foarte cunoscut în România datorită muzicii şi a strâns mii de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *