Tragedie fără margini! Un consilier local şi-a împuşcat accidental finul direct în inimă. Doi copii îşi plâng acum tatăl

D’ale vedetelor

Un accident nefericit petrecut în timpul unei partide de vânătoare a băgat în mormânt un om, iar doi copii au rămas orfani de tată. Cel care l-a ucis pe bărbatul de 43 de ani din judeţul Bihor e chiar naşul său. Florian Maliţa e consilier local în comuna Măgeşti. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Florian Maliţa, un consilier local din judeţul Bihor, a ieşit legal la vânătoare, împreună cu alte trei persoane. La un moment dat, în timpul partidei, vânătorii s-au împrăşiat pentru că au dat hrană căprioarelor şi pentru că finul său s-a speriat alesul local a apăsat pe trăgaci, crezând că zgomotul făcut e de un animal. Din nefericire, era Banc Crăciun, care a murit pe loc, după ce glonţul i-a atins inima.

Alarma a fost dată în urma unui apel făcută la serviciul unic de urgenţă 112. Potrivit unui comunicat făcut public, vineri, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, tragedia a fost anunţată joi seară, printr-un apel pe numărul de urgenţă 112. \”

Poliţiştii au fost sesizaţi că, în zona comunei bihorene Măgeşti, a avut loc un accident de vânătoare, în urma căruia un bărbat de 43 ani din comuna Ţeţchea a fost împuşcat mortal\”, se arată în informare.

Banc Crăciun avea 43 de ani, era căsătorit şi avea doi copii, potrivit ebihoreanul.ro. Mezinul familie sale e botezat de cel care l-a împuşcat mortal din greşeală.

Florian Maliţa este anchetat acum pentru ucidere din culpă, însă cercetările sunt doar la început, urmând ca în cadrul anchetei să fie documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care s-a produs tragedia şi la modul în care a fost organizată partida de vânătoare.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *