Soţia lui Cheloo a scăpat de dependenţa de droguri. Cine are grijă de băieţelul lor

D’ale vedetelor

Daniela, fosta soţie a lui Cheloo, a scăpat de dependenţa de droguri şi duce, în prezent, o viaţă liniştită. Între timp, rapper-ul s-a cuplat cu altă tânără care l-a făcut tată în două rânduri.

Soţia lui Cheloo. Rapper-ul a fost căsătorit timp de şase ani cu Daniela Niculescu, cu care are un băiat, Ştefan, în vârstă de nouă ani. Cei doi au divorţat, cu scandal, în 2012. Pentru o bună perioadă, tânăra s-a luptat cu dependenţa de droguri. Amfetamina a fost la un pas să o distrugă. Fata a urmat, însă, un tratament la o clinică de dezintoxicare din Elveţia şi acum este bine. Daniela a ajuns inclusiv la o înţelegere cu Cheloo în ceea ce îl priveşte pe băieţelul lor Ştefan, care este în grija părinţilor ei.

oţia lui Cheloo. Daniela Niculescu a explicat, în 2012, motivele care au împins-o să divorţeze de celebrul artist de hip-hop. „Mereu m-a înşelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorţez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu. De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărţi fără scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărţim şi a plâns să nu-l las„, susţinea Daniela în urmă cu cinci ani.

Soţia lui Cheloo. Între timp, rapper-ul şi-a refăcut viaţa şi are o nouă iubită, cu care are doi copii. Daniela Moraru este tânăra care a reuşit să-i fure inima rapper-ului. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste şi sunt fericiţi. De altfel, artistul a fost fotografiat în mai multe rânduri cu partenera de viaţă la cumpărături, semn că s-a făcut băiat de casă. Foarte probabil Daniela şi Cheloo se vor căsători, însă doar în momentul în care vor fi ferm convinşi că merită să facă acest pas.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.