După ce DAN CAPATOS a spus că DENISA MANELISTA are CANCER, vedeta a reacţionat! Ce a postat

D’ale vedetelor

După ce Dan Capatos a anunţat că Denisa Manelista are cancer la plămâni blondina a reacţionat pe o reţea de socializare.

UPDATE 12.50: Denisa Manelista i-a uimit astăzi pe fanii ei. În urmă cu puţin timp, vedeta a lansat o nouă piesă, chiar dacă despre ea s-a spus că este internată în spital. ”Bună dragilor! Vă prezint cel mai nou videoclip #EstiMinuneInViataMea sper să vă placă din suflet! Like&Share dacă vă place! Vă pup pe toţi! O zi minunată să aveţi!”, a scris ea pe Facebook.

Denisa Manelista este grav bolnavă şi chiar dacă evită să vorbească despre asta, vedeta se exprimă prin intermediul muzicii. Blondina a postat pe Facebook o melodie intitulată: ”Mi-e atât de greu să spun”, ceea ce înseamnă că trece prin clipe grele.

Denisa Manelista a postat această melodie.
Denisa Manelista a postat această melodie.

Fanii Denisei Manelista sunt îndureraţi

O ţară întreagă e în stare de şoc de când s-a aflat că Denisa Manelista se confruntă cu probleme mari de sănătate. Artista are doar 27 de ani. În dreptul unei postări de pe Facebook, pe pagina oficială a Denisei, mai multe persoane care îi apreciază acesteia muzica au scris că ea ar fi fost dusă şi internată de urgenţă la un spital din Capitală.

Denisa Manelista ar suferi de cancer.
Denisa Manelista ar suferi de cancer.

„Denisa este internată la Spitalul Sf. Ioan şi cică este grav“, a fost unul dintre mesajele fanilor, iar imediat a venit şi confirmarea, din partea altui prieten virtual: „Da, aşa este. Este internată chiar acolo la Spitalul Sf. Ioan, chiar lângă salonul unchiului meu, am văzut-o eu, este operată pe burtă sărăcuţa, pacat că este tânără“.

Colegii de breaslă ai Denisei sunt şi ei îngrijoraţi. Liviu Guţă a povestit pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, cum arăta artista atunci când a văzut-o ultima oară

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *