PROGRAMUL LUNII AUGUST, LA AMFITEATRUL PALAS: MUZICĂ, TEATRU, STAND-UP COMEDY

Calcul la rece

\"\"Fiecare sfârșit de săptămână este prilej pentru a da curs unei noi invitații la cultură și divertisment în aer liber, lansată de Amfiteatrul Palas.

Joi, pe 2 august 2018, de la ora 21.30, iubitorii de stand-up comedy sunt invitați la un spectacol cu Teo, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România. Materialele sale sunt virale pe internet, cucerind publicul prin stilul vesel, autoironic și bine documentat al glumelor sale.

Sâmbătă, pe 11 august 2018, de la ora 20.30, pe scena Amfiteatrului Palas se va juca drama „Eu nu contez”, de Florin Coman, un proiect al „ARTfel acf”. Este povestea unui corporatist, spusă prin intermediul unei distribuții de excepție, din care face parte Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor, și Vlad Rădescu, unul dintre cei mai cunoscuți actori de teatru și film. Duminică, 12 august, de la ora 19.00, este timpul pentru ca cei mici să primească invitație la un spectacol sub forma unui joc, susținut de Teatru la Cinema București. Prichindeii îl vor însoți în călătoria sa plină de peripeții pe „Pinocchio”.

Seria evenimentelor din august continuă cu un concert de excepție. Vineri, pe 17 august, de la ora 20.30, Amfiteatrul Palas îl are ca invitat special pe Fuego. Interpretul va încânta publicul cu un show complet, în care vor fi fredonate cele mai îndrăgite melodii ale sale. Alături de Fuego va urca pe scenă și Stela Enache, o voce care a scris pagini importante ale muzicii românești. Pe 19 august, de la ora 19.00, puștii vor afla „Poveștile lui Creangă”. Ștrengarii vor descoperi întâmplările de care au avut parte Harap Alb, Ivan Turbincă și Dănilă Prepeleac, într-o singură piesă de teatru, susținută de Ateneul Copiilor din Cluj-Napoca.

Pentru cei care iubesc teatrul, dar și muzica, Amfiteatrul Palas le propune un eveniment care le îmbină într-o manieră aparte. Comedia – musical „Enigma Otiliei”, o adaptare după George Călinescu, se va juca joi, pe 23 august, de la ora 20.30. Este o producție a Trupei 7 din Cluj-Napoca, ce reunește artiști cu numeroase valențe actoricești și muzicale.

Joi, pe 30 august, de la ora 21.30, un nou spectacol cu hohote de râs se va desfășura în Amfiteatrul Palas. De această dată, show-ul și buna dispoziție vor fi garantate de Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, doi comedianți pregătiți cu cele mai bune poante din repertoriu.

Programul complet al lunii august poate fi consultat pe site-ul www.palasmall.ro. Biletele sunt disponibile la Centrele Info Palas Mall și online, pe www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *