Pro România s-a născut la sat. Bogdan Abalaşi şi Sorin Iacoban, într-un filtru de selecţie a simpatizanţilor Pro România

Politică la patru ace

Proaspăta formaţiune Pro România continuă campania de recrutare a membrilor. Profitând de uşoara dezmorţire a vremii, liderii partidului pontist Bogdan Abalaşi şi Sorin Iacoban au luat la pas comunele judeţelui, poposind în tot felul de birturi şi crâşme, unele mai sordide, altele cu oleacă de ştaif, funcţie de cât de gospodari sunt cârciumarii din zonă. Sub sloganul „Oameni buni nu uitaţi, Victor Ponta să votaţi!”, cei doi fruntaşi au făcut câteva vizite în locuri cu mare tradiţie pontistă, precum Şipote, Bălţaţi sau Cozmeşti. Faţă de fostele incursiuni, liderii de la Iaşi au făcut totuşi o schimbare de decor, făcând să dispară sticlele de bere şi tărie de pe mese, înlocuindu-le cu recipiente pline cu apă la standarde europene.

Abalaşi (cu mâna întinsă): Adeziunea la control, vă rog! Dumneata ştii că nu ai voie să circuli pe uliţa mare fără să ai actualizate analizele politice făcute de domnul preşedinte Victor Ponta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *