Prima reacţie a lui Steliano Filip după naşterea fetiţei sale. Soţia lui l-a dat de gol. ”Nu putea să…”

D’ale vedetelor

Dinamovistul Steliano Filip nu-şi mai încape în piele de bucurie pentru că iubita lui, Bianca, a născut joi o fetiţă perfect sănătoasă. Fotbalistul nu vrea însă să lase lucrurile aşa, pentru că ar vrea să mai ”muncească”, imediat ce situaţia i-o va permite, şi…la un băiat…şi la mai mult!
Dinamovistul i-a făcut deja planul pe cinci ani soţiei sale, pentru că vrea să mai aibă un copil iar acesta să fie de vârstă apropiată cu fetiţa. Cel puţin aşa a povestit Bianca Filip, într-o emisiune TV

\”Steliano a văzut-o când a ieşit de la cezariană. A spus mama că nu avea cuvinte, se uita la ea şi nu putea să spună nimic.(…) Noi ne-am gândit la trei copii. El spune să nu aşteptăm foarte mult până îl facem pe al doiea, acum să vedem\”, a pus soţia lui Steliano Filip, care a precizat că au ales numele fetiţei: Anais Sophie.

\"Bianca
Bianca a născut o fetiţă de nota 10

Soţia dinamovistului a povestit şi cum a decurs naşterea. \”Mă simt foarte bine. Sunt cea mai fericită din lume. Am mers la spital şi ne hotărâsem pentru naştere naturală, dar m-am chinuit câteva ore până când mi-a zis doctorul că era foarte greu să nasc natural. Trecusem de 40 de săptămâni şi deja era termenul. Eram în sala de naştere şi mi-au spus că n-o să reuşesc natural. M-am speriat. Au zis că trebuie să mergem urgent la cezariană pentru că fetiţei începuse să îi scadă ritmul cardiac. A luat nota 10 la naştere. Nu pot să descriu, a fost cel mai frumos moment din viaţă\”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *