OANA LIS le-a transmis tuturor cel mai important sfat de viaţă primit de la bunica ei

D’ale vedetelor

Oana Lis a avut în această luni un motiv de bucurie, după ce una dintre cele mai dragi fiinţe din viaţa sa a venit în vizită în Capitală.

Mai exact, soţia lui Viorel Lis a mers alături de bunica sa pentru a-i efectua acesteia un control de rutină, după care s-a fotografiat împreună cu aceasta la un restaurant din Bucureşti, acolo unde cele două au respectat o „tradiţie“ culinară. Imaginea a ajuns rapid pe contul de Facebook al blondinei. „A venit mamaica prin Bucureşti sa mergem la doctor pentru analize si bineînţeles am ieşit sa mancam mici,sa ne facem pofta! Va pupam!“, a scris Oana Lis în dreptul imaginii de pe reţeaua socială.

De asemenea, aceasta a ţinut să le împărtşească tuturor prietenilor săi virtuali un sfat vital de viaţă din partea bunicii sale. „Mesaj de la mamaie!“, a menţionat Oana Lis în dreptul fotografiei în care bunica ei face referire la relaţiile din ziua de azi ale tinerilor. Imediat imaginea a reuşit să strângă sute de aprecieri, dar şi hohote de râs din partea internauţilor.

Oana Lis le-a arătat tuturor sfatul dat de bunica ei despre relaţiile dintre tineri.
Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *