Prima locație din afara Capitalei a brandului premium HUGO BOSS s-a inaugurat în Palas Iași

Calcul la rece

HUGO BOSS, unul dintre liderii mondiali pe segmentul de fashion premium şi luxury, a deschis, pe 9 decembrie 2023, în ansamblul mixed-use Palas Iași, prima locaţie din afara Capitalei și cel de-al patrulea magazin din România. Palas continuă, astfel, strategia de consolidare a mixului de retaileri premium.  

Grupul german de fashion este prezent în ansamblul Palas Iaşi cu brandul BOSS, unul dintre cele două mărci exclusive pe care le deţine. Magazinul dispune de peste 200 mp şi este dedicat publicului masculin, brandul BOSS remarcându-se prin standardele ridicate în ceea ce privește calitatea, durabilitatea și design-ul pieselor vestimentare.

Parteneriatul cu HUGO BOSS era așteptat de clienții Palas, având în vedere faptul că publicul ieșean și-a dezvoltat apetența pentru calitatea şi rafinamentul brandurilor premium, așa cum este BOSS. Anul acesta a fost deosebit de dinamic pentru Palas, iar faptul că retaileri internaţionali de top au ales proiectul nostru pentru a deschide magazine fanion, premiere în regiune, reprezintă o confirmare în plus a atractivităţii şi performanţei ansamblului mixed-use din centrul Iaşului. Inaugurarea de weekend-ul acesta ne confirmă interesul crescut al publicului de a avea acces la brand-uri high-end”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

În noua locație, clienții beneficiază de experiența exclusivă de a achiziționa de la un brand premium, așa cum și-a obișnuit HUGO BOSS publicul din întreaga lume. Aici se regăsesc articole vestimentare din ultimele colecții ale brandului, care răspund celor mai exigente cerințe de calitate, confort și aspect, cât și încălțăminte și accesorii. Fiind piese atemporale și versatile, acestea acoperă stiluri de la business, la casual.

HUGO BOSS se concentrează pe dezvoltarea și comercializarea de modă premium și accesorii pentru bărbați și femei. Compania are două mărci puternice cu grupuri țintă distincte, prin care vine în întâmpinarea publicului: BOSS și HUGO. Sediul este în Metzingen (Germania), iar la nivel global este prezent în peste 100 de țări.

Despre Palas Iaşi

Inaugurat în anul 2012, Palas Iaşi reprezintă primul proiect mixed-use realizat în România, în urma unei investiţii în valoare de peste 320 milioane de euro a companiei IULIUS. Situat în centrul Iaşului, Palas include: peste 270 de magazine, şapte clădiri de birouri clasa A (75.600 mp), un centru de evenimente, hotel de 4 stele, restaurante și cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel, patinoar sezonier și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri. Prin mixul inedit și complex de shopping și entertainment, Palas atrage anual peste 20 milioane de vizite din întreaga regiune şi de peste graniţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *