Politicienii ieșeni, solicitați la un examen de desen tehnic. Dangă, Alexe și Movilă, concentrați asupra unei hărți misterioase

Satiră cu ștaif
\"\"

Mare reuniune la Palatul Roznovanu pe tema traseului pe care ar urma să fie construită Centura de Nord a Iașului. Sumedenie de politicieni, laolaltă cu tot soiul de activiști proautostradă, au dezbătut îndelung cum va arăta forma finală a unei șosele care trebuia construită de multă vreme. Printre oamenii politici care nu puteau rata o asemenea ședință foto s-a aflat și trioul Costel Alexe (președinte CJ), Marius Dangă (vice CJ) și Petru Movilă (city manager), unul mai specialist ca altul în proiecte de infrastructură rutieră. Privind poza alăturată, nu putem să nu sesizăm amuzamentul lui Dangă, în contrast cu chipurile lui Alexe și Movilă, absorbite de misterul hărților tehnice. Dar chiar așa, ce atâta încordare, să privim mai relaxați poveștile astea cu variante ocolitoare și autostrăzi!

Dangă (foto primul din stânga, pamflet): Costele, aici scrie că 2 plus 2 fac 4. Totuși, cum putem ști asta fără un studiu de fezabilitate, un aviz de mediu, ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *