Parcul, saloanele de înfrumusețare și noi locații se redeschid la Palas și Iulius Mall! Vezi lista completă a serviciilor și magazinelor disponibile!

Metropola

Din 15 mai 2020, ne relaxăm la Palas, cu responsabilitate și grijă față de cei din jur! Dacă ți-a fost dor de parcul din inima orașului, acum te poți bucura din nou de soare, natură și mișcare în timpul dedicat familiei tale. În plus, saloane cu servicii beauty s-au alăturat locațiilor deja deschise în Palas și Iulius Mall Iași, oferindu-ți un refresh mult așteptat.

Probabil cel mai râvnit moment pentru mulți este o plimbare în parc sau o pauză de relaxare pe iarbă. Din 15 mai 2020, parcul Palas își întâmpină din nou vizitatorii, într-un peisaj natural și reconfortant. Gazonul este mai verde ca oricând, copacii au coroane bogate, florile sunt încântătoare, iar soarele este deja prietenos. Pentru a fi cu toții în siguranță, vă rugăm să păstrați distanța socială și să vă luați toate măsurile de protecție. Relaxarea în parc poate fi însoțită și cu o înghețată savurată în aer liber, de la Quartz Shop și Graffiti Gelato. Tot la Palas poți accesa serviciile stomatologiei Dentesse Kids & Teens, dar și pe cele ale florăriei Lady Events.

Frumusețea este expresia unică a fiecărei persoane, dar pentru care avem nevoie de ajutor și din partea specialiștilor. Dacă ai nevoie de o tunsoare, un refresh pentru culoarea părului, un tratament facial, pensat, manichiură sau alte servicii de beauty, îți poți face programare la saloanele din Palas și Iulius Mall Iași, care se redeschid. Atipic Barbershop, Donna Carina, Uomo, Utopia Open for Beauty, Beautymed Clinic, SonnenLine din ansamblul Palas și Donna Carina, Lady Cristina Nail Bar, Nomasvello, Salon Irina Schrotter din Iulius Mall Iași sunt locațiile de unde îți poți recăpăta look-ul și strălucirea. Pentru siguranța ta, sunt implementate măsuri de protecție, precum: realizarea dezinfecției în permanență a spațiilor și echipamentelor, obligativitatea purtării măștilor, păstrarea distanței minime de siguranță, asigurarea substanțelor  dezinfectante și respectarea cu punctualitate a programărilor.

În continuare, ai la dispoziție locațiile cu servicii alimentare, farmaceutice, veterinare și de curățătorie deja funcționale. În Palas, hypermarketul Auchan și dm drogherie markt îți oferă produsele de strictă necesitate, iar bunătăți și delicii sunt la Cămara lui Baciu, Bottega del Pane, Meat Concept Store, Rijal`s Store, Cofetăria Blanca și Prisaca Bârnova. Pentru animalele de companie funcționează Animax și salonul Magic Pets, iar Sensiblu și BioPlafaria te ajută să-ți menții sănătatea. Servicii de curățătorie sunt asigurate de Omniclean, dar și la Palas Carwash. Preparatele preferate pot fi comandate prin platforme delivery sau în regim to go, de la KFC Drive Thru, Starbucks Park, McDonald`s, Noodle Pack, Pizza Hut, Rijal`s Asian Fusion și Fenice Delivery. Din 15 mai, pe listă se adaugă și Subway și Treaz&Nu.

La Iulius Mall Iași ai în continuare la dispoziție produsele Carrefour Market și dm drogherie markt, dar și pe cele dedicate prietenilor necuvântători, de la ZooCenter. Pentru medicamente este deschisă Farmacia Aris, iar pentru haine curate sunt accesibile serviciile Lava&Cuce. Și magazinul Altex este deschis, pentru a asigura livrări la domiciliu. Iar dacă îți este poftă de preparatele Panck’s, KFC sau La Piadina, le poți savura prin serviciul delivery. Programul locațiilor deschise este disponibil pe www.palasmall.ro și www.iuliusmall.com/iasi.

Ne bucurăm să ne revedem! Îți recomandăm să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție, pentru a fi bine, împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *