Palas Iași a primit certificatul de excelență „Hall of fame” din partea Tripadvisor®

Metropola

În 2019, ansamblul mixt Palas Iaşi a primit Certificatul de Excelență „Hall of Fame” din partea TripAdvisor®, cel mai mare website de turism din lume, pentru cei cinci ani consecutivi în care a obținut cele mai înalte calificative din partea vizitatorilor.

\"\"

Ca urmare a recenziilor foarte bune din partea turiștilor, obținute în mod constant, TripAdvisor® a oferit primului ansamblu mixt din România, Palas Iași, distincția „Hall of Fame”.  Acest titlu se acordă după obținerea timp de cinci ani consecutivi a „Certificatului de Excelență”. Încă din 2015, Palas a obținut ratinguri ridicate pe platforma online de turism. Expresii precum „impresionant”, „cel mai bun loc să-ți petreci timpul cu prietenii sau familia”, „de neratat”, „tot ce ți-ai putea dori, într-un singur loc”, „unul dintre cele mai frumoase parcuri văzute”, „aici este întotdeuna ca o sărbătoare”, „un loc iubit de copii” sunt folosite pentru a descrie experiențele celor care l-au vizitat.

Această distincție este încă o dovadă a faptului că ansamblul urbanistic Palas reprezintă un obiectiv important pentru turiștii veniți în Iași, dar și destinația preferată de locuitorii din întreaga regiune pentru shopping, distracție și relaxare. Mixul complet de branduri internaționale și naționale, o gamă extinsă de servicii, multiple posibilități de entertainment, atmosfera relaxantă și energică din parcul Palas, dar și agenda bogată de evenimente pentru întreaga familie reprezintă o parte dintre motivele pentru care Palas înregistrează, anual, peste 18,7 milioane de vizitatori. Nu doar ieșenii sunt atrași de proiectul mixt din inima orașului, ci și locuitori din judeţele învecinate şi din Republica Moldova, care reprezintă 43%.

Numai în weekend-ul trecut, aproximativ 135.000 de persoane au ales să petreacă zilele de sâmbătă și duminică în proiectul din centrul orașului, indiferent dacă au optat să se bucure de noile colecții ale brandurilor din mall, să se relaxeze la cafenele și terase, să savureze deliciile Street Food Festival sau să le ofere copiilor experiențe minunate la carusel sau la trambulinele din parc.

Ansamblul Palas este mai mult decât un loc în care îți faci cumpărăturile, fiind conceput ca un pol de atracție pentru toate vârstele, pentru petrecere a timpului liber într-o manieră cosmopolită și pentru socializare. Este punctul de întâlnire al comunității, dar și locul în care vin la job peste 9.000 de persoane. Cele peste 50 de companii cu sedii în clădirile de birouri United Business Center au mai mult de 8.000 de angajați, în timp ce aproximativ 1.000 de persoane își desfășoară activitatea în celelalte componente ale proiectului mixt.

Palas contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea economică, socială și turistică a orașului, fiind primul proiect mixt din România și singurul din nord – estul țării. Este cea mai mare investiție în real estate din regiune, în valoare de 265 milioane de euro, care a generat mii de noi locuri de muncă, a contribuit la atractivitatea Iașului pentru investitori și a creat o platformă efervescentă de socializare pentru întreaga comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *