\”Nu mi-e ruşine cu asta!\” Vedeta TV care a recunoscut că lucrează ca prostituată în \”timpul liber\”

D’ale vedetelor

O vedetă TV din Serbia a vorbit deschis despre faptul că lucrează ca prostituată în timpul liber, precizând că, în ciuda faptului că această activitate este ilegală, nu se teme că va fi pedepsită. Motivul? Relaţia avută cu un politician de top.

Senada Nurkic a devenit cunoscută în ţara vecină după aparişia în reality show-ul \”Cupluri\”, iar acum face afirmaţii care şochează opinia publică. Tânăra de 24 de ani spune că are parte de susţinerea familiei şi că e \”nevoită să-şi vândă trupul\” pentru a supravieţui. Conform presei din Serbia, Senada îşi taxează clienţii cu sume ce variază între 500 şi 1000 de euro.

\”Prostituţia e o slujbă ca oricare alta. Nu văd nicio problemă în asta. Membrii familiei mele, inclusiv mama, mă susţin în această decizie. Trebuie să-mi vând trupul pentru a supravieţui şi pentru a-i ajuta pe ei cu bani. Nu văd nimic greşit în asta. Nu mă tem de închisoare. Cei care vor să mă închidă sunt cei care mă ajută să-mi plătesc facturile şi să câştig bani.

\"\"

Am un iubit politician şi nu va permite să fiu arestată. Sunt folosită în principal de afacerişti. Când soţiile lor nu sunt acasă, merg la petrecerile lor, fac sex cu ei în apartament.

Unele fete nu pot decât să viseze să fie în locul meu. Pe lângă bani, îmi dau şi cadouri scumpe\”, spune Senada fără remuşcări.

Sursa: prosport.ro

Galerie foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *