Prima ieşire publică a mamei Denisei Răducu! Geta Dovleac a povestit, cu lacrimi în ochi, ce i-a spus Denisa înainte de a muri

D’ale vedetelor

Mama Denisei Răducu, Geta Dovleac, nu îşi poate reveni după ce şi-a pierdut fiica. Cu lacrimi în ochi, Geta Dovleac a mărturisit că nu mai vrea să trăiască şi că nu îşi mai ia medicamentele, tocmai pentru a se duce mai repede lângă fiica ei.

„Fetiţa mea, îngeraşul meu. Ai făcut facultate degeaba, fata mea. Ai făcut casă degeaba, fata mea! Te rog din suflet să îmi mai apari în vis, dragostea mea. (…) Am visat un domn bătrân cu barbă, nu ştiu dacă era Dumnezeu sau altcineva (…) Şi la câteva zile a murit. De ce să moară fata mea la 27 de ani? (…) Nu mai pot”, a mărturisit Geta Dovleac la „Wowbiz”.

Geta Dovleac a suferit şi ea de cancer. Cu toate că ar trebui să ia în continuare medicamente, mama Denisei refuză să facă acest lucru. „Nu mai vreau să îmi iau tratamentul. (…) Vreau să mă duc după ea, nu mai pot să trăiesc. În ultimele şase luni îmi era frică de nu mai puteam că o să-şi vomite ficatul, dar nu şi l-a vomitat. Îmi spunea: <<Mamă, îmi pare aşa rău că m-am îmbolnăvit şi vă supăr şi pe tine şi pe tata. (…) Am avut cel mai bun copil”, a adăugat Geta Dovleac

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la numai 27 de ani, din cauza cancerului. În ultima vreme cântăreaţa slăbise foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 23 de kilograme. Vestea decesului artistei i-a întristat pe numeroşii fani ai Denisei şi pe oamenii din Ştefăneşti, localitatea natală a cântăreţei.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.