Moment de cumpănă în familia lui Pepe. Se mută cu toţi în Anglia? ”Grea alegere… grea hotărâre”

D’ale vedetelor

Fratele lui Pepe se află într-un moment de cumpănă al vieţii sale. Stabilit de o bună bucată de vreme în Londra, Miguel este ros de dorul familiei şi ar vrea să revină definitiv în ţară. Cel mai mic membru al familiei este motivul pentru care el ar vrea să-şi trăiască viitorul în România!

Miguel munceşte de mult timp într-un restaurant din Anglia şi se simte împlinit, cel puţin din punct de vedere material. Familia însă, adică Georgiana, soţia lui, fiul său Mario, şi băieţelul său născut în urmă cu câteva zile l-ar putea determina să revină.

\"Viitorul
Viitorul celui mai nou membru al familiei l-a pus pe gânduri pe Miguel

Miguel nu poate concepe viaţa departe de cei dragi şi cel puţin pentru moment, este în imposibilitatea să ia o hotărâre pentru viitor ”Plecam in Londra??? Sau renunt la tot? This is the question!!!” este întrebarea pe care şi-o pune acum, lansând o temă de discuţii pe marginea acesteia şi în spaţiul virtual. Prietenii săi i-au sărit imediat în ajutor, cu sfaturi. Ramai acolo unde crezi ca viata este buna cu voi si unde crezi ca copilul tau creşte frumos şi fericit şi are un viitor bun. Sa va traiasca este frumos foc. (…) Cred ca ptr urmatoarele 8 luni trebuie sa stai linga Georgiana si jr i-au scris amicii. ”Grea alegere… grea hotarare le-a răspuns, îngândurat, Miguel.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *