Mihai Onilă s-a răzgândit! A spus că va împrăştia cenuşa fetiţei în munţii Bucegi, dar acum…„Nu pot să mă despart de ea!”

D’ale vedetelor

A trecut aproape un an de la moartea fetiţei lui, Ioana Emily Hope, care a fost răpusă de cancer, la vârsta de doar 10 anişori. Mihai Onilă a promis că va împrăştia cenuşa micuţei în Munţii Bucegi, la Sfinx, dar el şi soţia lui s-au răzgândit între timp.

Micuţa Ioana Emily Hope s-a stins din viaţă din cauza unei forme rare de cancer,cu care a fost diagnosticată în 2016. Părinţii ei şi-au dorit ca ea să fie liberă, în lumea de dincolo, şi s-au decis să îi împrăştie cenuşa. Fostul solist al trupei Axxa voia să facă acest gest pentru că simbolizează nemurirea. Mihai Onilă a mărturisit că nu mai vrea să împrăştie cenuţa Ioanei pentru că nu se poate despărţi de ea.

„Am păstrat încă cenuşa, chiar dacă am spus că o voi împrăştia în Bucegi, la Sfinx, nu mă despart de ea. Urna o ţin în camera micuţei. Am donat lucruşoarele ei unor copii săraci. Luna aceasta voi face o slujbă şi în ţară, şi în Belgia, unde locuim”, a mărturisit Onilă, pentru click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *