Au făcut haos în club, iar Gigi Becali a reacţionat! Avem imaginile în exclusivitate naţională! Meme şi ginerele lui, fiul temutului Şefu’, s-au luat în club cu bodyguarzii la Loft: „Bă, mie nu mi-e frică de puşcărie”

D’ale vedetelor

FSCB a fost lovită, din nou, de un scandal uriaş! O bătaie de pomină, cu personaje celebre, a avut loc la sfârşitul acestei săptămâni, în LOFT. Protagoniştii, personaje binecunoscute în lumea mondenă, precum Meme Stoica, „ginerele” lui, adică fiul temutului „Şefu”, şi bogyguarzii din club. Miza conflictului ar fi fost, după cum spun unii din martorii oculari, chiar „Memeluşa”, fiica omului de fotbal! 

Meme Stoica a juns în LOFT alături de fiica lui, care la rândul ei era însoţită de iubit. Acesta este un personaj obişnuit în lumea mondenă.

Meme, „Memeluşa” şi Dan Petrache au consumat diverse băuturi alcoolice, dar nu băutura ar fi provocat scandalul din club. Mai degrabă…gelozia, pentru că „Memeluşa” ar fi fost abordată de o mai veche cunoştinţă, moment în care actualul ei iubit a început să vadă negru în faţa ochilor. De aici la înjurături şi îmbrânceli nu a mai fost decât un pas. Furia lui Dan Petrache a căşunat pe bodyguarzii din LOFT, care nu ar fi fost suficient de vigilenţi încât să „corecteze” atitudinea individului care s-ar fi dat la „Memeluşa” lui.

Alte persoane care au fost de faţă la incident mai susţin că motivul conflictului nu ar fi fost fiica lui Meme, ci nota de plata considerată exagerată, dar această ipoteză nu are prea mare greutate, privind în trecut la incidentele pe care iubitul „Memeluşei” le-a mai avut din pricina geloziei.

Cert este, însă, că în Loft a izbucnit o învălmăşeală, care s-a mutat in faţa clubului. Afară, Dan Petrache s-a împins într-un alt bărbat care n-a stat să pună întrebări şi i-a dat brusc cu pumnul la ficat, iar fiul temutului „Şefu’” a ajuns din forţa loviturii să dea şi cu capul de o uşă. De cealaltă parte, Meme nici n-a dat, dar nici n-a luat vreo lovitură, dar a făcut haos cât pentru toţi la un loc. A început să ameninţe şi să înjure.
Reporterii noştri care au asistat la scandal povestesc faptul că mesele la care au stat personajele implicate au fost distruse complet, au rămas doar cioburi în urma lor.

Scandalul, cel puţin la nivel verbal, a continuat în faţa clubului, iar prietenii au încercat disperaţi să-l calmeze pe Meme, care luase foc de la un asemenea afront pe care, credea el, i l-au adus tocmai oamenii de ordine. „Mihai! Mihai, calmează-te”, strigau prietenii la el, încercând să-l potolească,  în timp ce Meme Stoica răcnea cât îl ţineau bojocii „Bă, mie nu mi-e frică de puşcărie! Vă omor pe toţi!”

Gigi Becali: „La ce te aştepţi când mergi în club? Se mai lasă şi cu bătaie!”

Gigi Becali a reacţionat, după ce a aflat că Meme Stoica s-a bătut în club. Patronul FCSB i-a luat apărarea directorului sportiv al echipei, motivând că acesta n-a făcut decât să se bage pentru „ginerele” său.

„Meme a sărit să îl apere pe ginerele său, care s-a bătut cu unii din club, de acolo. Eu aşa ştiu că Meme a sărit să îl apere, nu a început el scandalul. Nu este treaba mea ce face Mihai Stoica în timpul liber. Dumneavoastră aveţi dreptate că e şi imaginea clubului în joc şi jucătorii pot să îi imite gesturile, dar era în timpul liber. La ce te aştepţi când mergi în club? La un pahar de băutură ajunge şi la bătaie. Când mergi la biserică, mergi să te rogi. Asta se întâmplă. Mihai Stoica era în timpul liber, nu este problema mea, dar nu a început el scandalul”, a declarat finanţatorul FCSB, pentru fanatik.ro.

Meme a reacţionat pe Facebook: „Mi-am ieşit din minţi”

Oficialul FCSB-ului a confirmat cele întâmplate, într-o postare pe Facebook postată în această dimineaţă. Meme a recunoscut că s-a lăsat cu scandal la LOFT, dar a ţinut să precizeze că el nu a lovit pe nimeni.

„Am ieşit a 2 a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieşit din minţi şi am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deşi părea că se liniştise. Nu-l cauţionez, a greşit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pt familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiţionat, este familia mea. P.S. Azi dimineaţă am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învineţit”, a fost mesajul postat de Meme, care a adăugat şi o imagine.

Meme s-a pozat în această dimineaţă, ca să demonstreze că nu este „învineţit”Meme s-a pozat în această dimineaţă, ca să demonstreze că nu este „învineţit”

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.