Mesajul sfâșietor al rudelor celor doi soți uciși de un șofer inconștient în Podu Roș

D’ale vedetelor

Călin B., fratele lui Eugen B. și cumnatul Doinei Mihaela B., cei doi soți decedați în urma impactului violent din Podu Roș dintre un Audi și o Dacia Logan, a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj sfâșietor, plin de durere, la adresa inconștientului care a cauzat tragedia din Podu Roș.

„Nu cred că există cuvinte pentru personajul care a curmat viața fratelui meu și a cumnatei mele. Pot spune doar atât : dacă s-ar naste de acum încă de 100 de ori tot nu ar ajunge la nivelul uman, spiritual și intelectual al nici unuia dintre cei doi oameni minunați pe care i-a ucis”, a scris pe Facebook Călin B.

Cei doi soți decedați în urma impactului violent din Podu Roș dintre un Audi și o Dacia Logan lucrau în administrația locală. Doina Mihaela B. (55 ani) era angajată a Primăriei Iași, la Direcția tehnică, responsabilă de proiectele europene ce țin de sistemul de termoficare. Eugen B. (58 ani) era angajat la Consiliul Județean.

Autoturismul Dacia Logan al celor doi soți a fost izbit violent în după amiaza zilei de sâmbătă, 4 februarie, de o mașină Audi care a forțat culoarea roșie a semaforului în Podu Roș. Loganul venea dinspre Aleea Rozelor și vira dreapta spre Podu Roș, fiind lovit în plin, în lateral.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citeste si:

Șoferul care a provocat accidentul cu victime din Podu Roș, reținut pentru 24 de ore

 

2 thoughts on “Mesajul sfâșietor al rudelor celor doi soți uciși de un șofer inconștient în Podu Roș

  1. Putere sa le dea Dumnezeu rudelor sa poata trece peste asa o nenorocire. Stiu despre ce vorbesc pentru ca si mie mi-a distrus viata un nenorocit ca asta. Nu-l iertati ptr nimic in lume. Sa plateasca ptr ce a facut.

    1. nu vreau sa instig…dar eu sunt adeptul …”ochi pentru ochi”…fereasca Dumnezeu pe ala de-mi face rau familiei..ca-n baza justitiei din Romania…sunt sigur,SIGUR ca mai mult de 10 ani nu or sa-i dea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *