A adus înapoi cei 2.500 de lei furaţi după ce şi-a văzut poza în presă! Caz incredibil la Sibiu

D’ale vedetelor

Oamenii legii au avut parte de o mare surpriză în cursul zilei de miercuri. La secţie s-a prezentat un tânăr care, în urmă cu trei luni, a luat 2.500 de lei care atârnau dintr-un bancomat. După ce poliţia a deschis dosar penal şi a răspândit poza acestuia în presa locală, tânărului i s-a făcut ruşine şi a venit să returneze banii.

Poliţiştii sibieni au emis, marţi, presei locale un comunicat în care anunţau faptul că în primăvara acestui an, o persoană necunoscută de sex masculin şi-a însuşit pe nedrept suma de 2.500 de lei. Mai precis, în dimineaţa zilei de joi, 18 mai 2017, o femeie din oraş a încercat să scoată de la un bancomat suma de 2.500 de lei.

Cum după câteva zeci de secunde de aşteptare, suma nu a fost eliberată, femeia a intrat în sediul băncii care adăpostea bancomatul, pentru a cere explicaţii. Câteva secunde mai târziu, a apărut şi tânărul respectiv, cu intenţia de a scoate bani de la acelaşi bancomat. Când a văzut, însă, că în fanta aparatului era deja o anumită sumă de bani, s-a asigurat că nu este urmărit de nimeni, a băgat banii în portofel şi a plecat, anunţă adevarul.ro.

La câteva ore de la distribuirea imaginilor către presa locală, tânărul erou al acestei poveşti a decis să returneze banii. Poliţiştii deschiseseră un dosar penal în acest caz, ca urmare a faptului că banii găsiţi nu au fost returnaţi în termenul legal de zece zile. De faţă cu poliţiştii, tânărul i-a înmânat femeii căreia îi aparţineau banii suma de 2.500 de lei. Iar aceasta a decis să îşi retragă plângerea penală, astfel că tânărul a scăpat fără nicio pedeapsă.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.