Israela face acuzaţii grave: „Cineva din familia Denisei nu doreşte să…”

D’ale vedetelor

Israela a anunţat că a comandat un tratament naturist pentru Denisa Răducu, dar că nu a primit niciun răspuns din partea artistei pentru a-i trimite acesteia tratamentul respectiv.

„Am comandat acele pastile, i-am transmis iubitului ei să o întrebe dacă le vrea şi să o întrebe pe Denisa dacă vrea să bea şi acel sirop despre care am vorbit, pe care, la fel, îl comandasem. Iubitul Denisei nu a venit la mine cu răspunsul din partea Denisei. Tratamentul respectiv l-am cumpărat cu banii mei şi nu este un tratament ieftin. Astăzi ştiu că erau programaţi la profesorul Moldovean Corneliu, n-am apucat să controlez dacă Denisa a ajuns acolo. Vestea pe care am primit-o eu, şi nu de la familie, este că Denisa este aşa cum ştim, nu e bine. Faptul că nu s-a luat deloc legătura cu mine îmi dă de gândit.

Am decis cumva să mă dau la o parte, nu mai insist.

Cu siguranţă cineva din familie nu doreşte să îi administreze tratamentul Denisei. Toţi cei din familia care înţeleg că a o ţine pe Denisa în viaţă este un proces lung şi costisitor nu doresc să îi administreze tratamentul. Denisa trebuie să aibă suport psihic, familia trebuie să lupte cot la cot cu ea”, a declarat Israela la un post TV.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.