LOREDANA CHIVU a reacţionat după ce Anca de la Strehaia a publicat imaginea cu Denisa în sicriu. E foc şi pară!

D’ale vedetelor

Loredana Chivu a reacţionat după ce Anca de la Strehaia a publicat imaginea cu Denisa în sicriu. Ea a spus că îi este scârbă de vremurile în care trăieşte. Anca de la Strehaia a avut acces în capelă şi a făcut o fotografie cu telefonul mobil pe care a ales să o posteze pe reţeaua de socializare.

Azi am vazut cu ochii mei cum arata chipul chinului..azi mi am luat ramas bun de la un om cum nu sunteti majoritatea dintre voi..de la omul si artistul DENISA RADUCU!cu ce drept ii publicati poze in sicriu?Cu ce drept comentati urat la adresa ei?Cu ce drept judecati voi,niste cretini,un om mort?Cu ce drept ii raniti familia?Nu va e rusine si frica de Dumnezeu..nu o lasati nici moarta in pace..ea care a fost o femeie discreta, finuta,muncitoare..sa i fie publicata poza in sicriu pe retelele de socializare..sau sa fie judecata ca e prea mediatizata cand tot ce a vrut a fost sa si duca boala linistita si sa traiasca..sa stea departe de ochii lumii!Mi e scarba de vremurile pe care le traim!Luati o tragedie in ras!Nici sa mori nu mai poti in tara asta!Imi pare rau dar nu pot sa ma abtin..lasati oamenii care au iubit o sa si planga durerea si sa si o aminteasca asa frumoasa si blanda cum era ea!

\"Anca
Anca de la Strehaia a publicat imaginea cu Denisa în sicriu


lasati familia in pace ca nu e nimic mai greu in lumea asta decat sa ti moara un copil!!nu e vorba de educatie,e vorba de rautate maxima ce zace in voi!!!!Nu zic decat atat:sa ne dea Dumnezeu dupa suflet!ca poate atunci primeste fiecare ce merita! R.I.P DENISA RADUCU caci asa o cheama!nu apelativul pe care i l adresati multi dintre voi!”
, a scris blonda pe pagina ei de facebook.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *