Andreea Marin în costum de baie! Toți i-au admirat sânii naturali

D’ale vedetelor

 

Andreea Marin își răsfață prietenii virtuali cu imagini provocatoare de când a început vara. Surprinse în curtea vilei din Pipera sau la malul mării, fotografiile ne arată o femeie sigură pe ea și pe atuurile ei fizice, privind cu încredere spre viitor.

Pentru Andreea Marin (42 de ani), adevărata viață pare să fi început după cel de-al treilea divorț. Vedeta s-a reinventat în timp record după despărțirea de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, a slăbit, și-a tonifiat musculatura și a aruncat din dulap hainele bătrânicioase.

De luni bune, fosta Zână a surprizelor se afișează în ținute foarte sexy, lăsând la vedere fie decolteul generos, fie picioarele de fotomodel. Cea mai recentă fotografie publicată de Andreea pe contul personal de Instagram i-a luat însă prin surprindere chiar și pe fanii vechi ai vedetei.

\"andreea

În costum de baie, cu un sutien negru, fără bretele, vedeta a lăsat la vedere sânii perfecți, naturali, iar comentariile admirative au curs în cascadă.

”Foarte frumoasă și naturală!”

”Ce bine îți stă!”

”Ești o femeie exdraordinar de frumoasă!”

Ochelarii de soare negri supradimensionați și pălăria cu boruri largi au completat imagine de divă italiană a cinematografiei anilor ’60.

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *