Leo Grozavu: “Avem deplasare la Cluj, dar va fi greu să câștigăm pe terenul lui Untold!” (pamflet)

Satiră cu ștaif

Cu doar o victorie în șase etape, Poli Iași se află pe ultima loc în clasamentul SuperLigii de fotbal. A fost mult scandal pe tema asta, multe orgolii și patimi rostogolite în tribune sau chiar pe teren. În acest context nebulos pentru soarta echipei din Copou, am purtat un scurt dialog cu Leo Grozavu, antrenorul politehniștilor ieșeni. (pamflet)

IEȘEANUL: – Domnule Leo Grozavu, privim clasamentul primei scene fotbalistice a țării și nu ne vine să credem. Poli Iași e lanterna roșie a campionatului. Cum vă explicați această situație?
Leo Grozavu: – Nu e o situație roză. Nici n-avea cum, având în vedere că lanterna e roșie. Totuși, aș putea spune că treaba e cam albastră, cu mici nuanțe maronii.

IEȘEANUL: – Aveți o foarte interesantă viziune cromatică asupra a ceea ce se întâmplă cu echipa.
Leo Grozavu: – Domnule, mie îmi place să fiu dur cu băieții, să-i învăț să lupte. Că mai ies stele verzi din vestiar, că mai văd negru în fața ochilor, asta e! Așa e firea mea, sunt un om dedicat, implicat, devotat fotbalului!

IEȘEANUL: – Poli are o singură victorie din șase etape, obținută în fața campioanei, Farul Constanța. În rest, înfrângeri dureroase, mai ales cea din meciul cu Craiova, chiar pe terenul de acasă.
Leo Grozavu: – Da, da, iarba verde de acasă nu ne-a priit în acea partidă cu Craiova. Mă gândeam că părintele Damaschin, cu tot cu festivalul lui ar fi putut face o sfințire, ceva, să ne meargă și nouă bine. Dar recunosc, am pierdut pe barba noastră, nu pe a părintelui.

IEȘEANUL: – Cum credeți că vor fi următoarele meciuri? O punem și noi de o nouă victorie?
Leo Grozavu: – Următorul meci îl jucăm la Cluj, cu Universitatea. Greu de câștigat pe terenul lui Untold! O să discut cu băiatul ăsta de vine la Iași, Armin van Buuren, poate ne dă niște ponturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *