Ioana Maria Moldovan, pe ultima sută de metri cu sarcina! Și alte vedete nasc de Sărbători

D’ale vedetelor

La sfârşit de 2017, Ioana Maria Moldovan (35 de ani), de la Prima TV, se pregăteşte să predea ştafeta emisiunii pe care o prezintă, ea fiind pe ultima sută de metri cu sarcina. Miercuri, 13 decembrie, la avanpremiera unui film, vedeta ne-a povestit, emoționată, despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

“Am venit cu iubitul meu, Marian, să vedem <Star Wars: The Last Jedi>. Pentru că am început cu fetele de la Ranevents (n.r. organizatorii evenimentului) pe când nici nu ştiam că eram însărcinată şi am zis să termin tot cu un eveniment alături de ele, să închei seria ieşirilor. Mâine (azi – joi, 14 decembrie, n.r.) e ultimul jurnal “Focus din inima României”, de la 22.15, pe care îl voi prezenta, după care de luni o să predau ştafeta unui alt om drag, o să vedeţi cine vine în locul meu. Deocamdată se fac nişte probe şi sunt convinsă că va râmâne jurnalul pe mâini bune. Mă voi întoarce la început de martie. O să nasc la început de ianuarie, deci 2018 vine cu un cadou extraordinar. O să nasc la stat, acum sunt în 35 de săptămâni, săptămâna viitoare intru în 9 luni. Vom avea băieţel, ştim numele de la început, îl va chema Andrei. E foarte activ. Reacţionează la ştiri. Atunci când prezint e şi el activ, prezentăm în doi. După ce o să nasc o să mi se pară ciudat că nu mai am ajutoare (râde). Reacţionează şi la muzică şi e foarte activ noaptea. Ziua, când eu muncesc, pentru că nu am renunţat la activităţile mele, el doarme. Am facut şi drumul Bucureşti-Braşov, la Şcoala de Televiziune pe care o fac în acolo, am fost într-o tabără cu copiii de la Braşov timp de 3 zile, adică am stat cu ei şi a fost ok”, a declarat vedeta Prima TV pentru jurnaliștii de la Click.

„A fost o sarcină cu de toate. Şi cu stări uşoare, de greaţă, cu un uşor disconfort, dar şi cu bucurii. Per ansamblu nu a fost o sarcină grea. N-am luat nici foarte multe kilograme, m-am cântărit la început să văd de unde încep. În 9 luni m-am cântărit de 3 ori, am luat 12 kg. Din păcate, n-am avut voie să fac sport, asta am regretat. N-am avut pofte, deşi aş fi putut mânca ciocolată. Iubitul meu a scăpat, n-a fost trimis după nimic. Aş fi putut să profit de starea mea. Încă nu ne-am căsătorit, dar poate o facem până anul viitor. Pentru prima oară fac Crăciunul la Bucureşti, nu-l fac la Târgu Mureş, fiind un pic cam riscant să plec. O să nasc la Elias şi n-aş vrea să risc nimic, mi-aş dori să fiu cu doctoriţa mea, pe care o am de 12 ani”, a spus Ioana Maria Moldovan.

Pe Simona Hapciuc (27 de ani), fostă actriţă în serialul de comedie “Trăsniţii”, de la Prima TV, Crăciunul o va prinde cu un bebeluș în brațe. „O să am un băieţel şi sunt fericită până la ceruri şi înapoi. Cred că băieţelul îmi va semăna, va fi sportiv ca mine. Copilul meu va avea parte de multă dragoste, toată lumea îl aşteaptă”, a povestit Simona Hapciuc.

Andreea Dogaru (31 de ani), cunoscut designer vestimentar, va naşte în jurul datei de 20 decembrie, asta dacă micuţul nu vrea să vină mai devreme. Şi-ar fi dorit să nască natural, însă medicul i-a recomandat să nască prin cezariană. Băieţelul se va numi Frederik Bogdan, al doilea nume fiind dat după numele tatălui băieţelului.

Alexandra Pavel-Misty (27 de ani) şi Keo, iubitul ei, vor avea un copil în luna ianuarie. “Vom deveni părinţi la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiţi, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieţii noastre! Însă, ne-am dorit discreţie şi am protejat întotdeauna viaţa personală, nu doar pentru că aşa este firesc, ci şi din dorinţa de a avea linişte, mai ales acum în prag de Sărbători”, a declarat Alexandra.

(sursa: Click)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.