Lili Sandu a găsit secretul tinereţii fără bătrâneţe! Poţi să urmezi regulile ei?

D’ale vedetelor

Lili Sandu se numără printre puținele vedete care nu își arată vârstă. Are o silueta de invidiat, arată și se simte bine în pielea ei și asta și datorită schimbărilor pe care le-a făcut în ultimii ani. Şatena a dezvăluit cele cinci reguli de la care nu se abate niciodată.

Lili Sandu (38 de ani) are o siluetă de invidiat şi un ten pe care nu şi-au făcut apariţia ridurile. Fosta componetă a trupei Trinity a mărturisit câteva dintre secretele cu care se menţine în formă maximă, iar prima masă din zi este extrem de importantă pentru ea.

„Micul meu dejun constă într-un smoothie, plin de nutrienți necesari pentru a-mi începe ziua: spanac, coriandru sau pătrunjel, îngheț banană că să aibă un gust mai consistent, câteodată mănânc fructe de sezon, semințe de chia pe care le las înainte în apă vreo 20-30 de minute, pentru că degeaba puneți semințe de chia fără să fi stat înainte în apă. Ele, în momentul în care stau în apă, au un fel de gel care conține omega 3, de care noi avem nevoie. Urmează partea cea mai frumoasă pentru că pun spirulină, ashwagandha (n.r. ginseng indian). Sunt niște super alimente fără de care nu aș putea să rezist, mai ales acum la 38 de ani. Super alimentele sunt din medicină tradițională indiană. Cel puţin opt ore de somn, fără asta nu aș putea să funcționez. O altă regulă este că nu mănânc zahăr alb și gluten. Se mai întâmplă câteodată când sunt la o petrecere, dar nu îmi fac un obicei din asta. Am exclus zahărul alb, l-am înlocuit cu zahăr de cocos sau curmale”, a declarat vedeta pentruwww.stildevedeta.ro.

Meditaţia completează programul actriţei, dar şi iubirea. De câțiva ani, Lili Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Silviu Tolu, mai mic decât ea cu 12 ani.

(sursa: Click)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.