GIGI BECALI a dovedit din nou că are inimă mare! Ce spune despre DENISA MANELISTA

D’ale vedetelor

Gigi Becali a dovedit din nou că are un suflet mare şi că se gândeşte la cei aflaţi în suferinţă, oricine ar fi aceştia. Milionarul a auzit şi el de starea gravă în care se află Denisa Manelista, şi i-a urat tot binele din lume.

Gigi Becali i-a transmis cântăreţei să aibă încredere în Dumnezeu. ”Multă sănătate”. Denisa Manelista este într-o stare foarte gravă. Vedeta a ajuns din nou pe patul de spital, iar după ce ar fi fost resuscitată pentru restabilirea  semnelor vitale, se pare că a intrat în comă.

Nici măcar medicii nu mai sunt optimişti, iar fiecare zi este una critică pentru ea. Vedeta nu a mai pus gura pe mâncare de zile întregi şi, în prezent, este hrănită prin perfuzii. Conform ultimelor informaţii, numai o minune o mai poate salva pe Denisa Manelista. Iubitul ei, Florin, e disperat că ar mai fi vrut ca măcar o dată să-i poată spune cât de mult o iubeşte şi să o poată îmbrăţişa.


”El era cel care rueşea să îi mai aducă zâmbetul pe buze Denisei. Dar, acum, ea nici măcar nu îl mai recunoaşte. El suferă, voia să îşi ia adio de la ea altfel, să vorbească puţin cu ea, iar Denisa să îi răspundă. Florin plânge fără încetare, nu mai are puterea nici să răspundă celor din jur. E ca o fantomă acum, repetă doar că voia să îi spună Denisei cât de mult o iubeşte şiu că vrea să o mai strângă, o dată, la piept”,
 au declarat apropiaţi ai Denisei.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.