Ultimele momente din viaţa cântăreţei care a murit într-un accident cumplit. Elena Epure nu a dormit toată noaptea!

D’ale vedetelor

Prietenii interpretei de muzică populară Elena Epure, care şi-a pierdut viaţa, astăzi, în urma unui grav accident rutier produs în judeţul Gorj, sunt profund îndureraţi de pierderea cântăreţei de 37 de ani. Doruţu Croitoru, fostul ei coleg de formaţie, şi-a exprimat regretul faţă de dispariţia fulgerătoare a Elenei. Acesta se îndreaptă, alături de rudele artistei, către Serviciul de Medicină Legală Gorj.

„În ultima vreme nu am mai colaborat, pentru că era în echipă cu alţi cântăreţi, dar colaboram prieteneşte, am rămas în relaţii foarte bune, nu ne-am certat. M-a sunat o colegă şi mi-a spus că a murit şi apoi amaflat de la cumnaţi, chiar cu ei sunt acum în maşină, ne îndreptăm către morgă, la Târgu-Jiu. Urma să cânte la o nuntă, probabil oboseala, probabil şi viteza. Sunt două variante: viteza şi oboseala sau amândouă. Ea participase aseară la nunta verişoarei sale, la Balş, a fost invitată, nu să cânte, s-au distrat acolo, au stat până dimineaţa, probabil nu a dormit deloc. Drumul a fost lung. Ea era din Ohaba-Jiu, Bolboşi, nu era căsătorită, are doi copii, fata era la ea.Nu era căsătorită, avea doi copii minori. E multă durere şi pentru mine şi mai ales pentru ai casei. Am crescut împreună şi ne-am înţeles bine. Urma să cânte la o nuntă în Balş, acolo trebuia să şi ajungă, nu la Turceni”.

Evenimentul rutier a avut loc vineri după-amiază, pe Drumul European 79, în localitatea Bâlteni. Elena Epure se îndrepta spre Balş, în judeţul Olt, unde era invitată să cânte la o nuntă. Aceasta era singură în maşină în momentul producerii accidentului. Poliţiştii susţin că şoferiţa în vârstă de 37de ani, care obţinuse permisul de opt luni, a intrat în depăşirea unei coloane de maşini şi s-a oprit într-un cap de pod, după care autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.