Gianina Corondan s-a îmbolnăvit! „Starea mea fizică s-a degradat într-un hal de…”

D’ale vedetelor

Gianina Corondan le-a povestit prietenilor, pe Facebook, cum o ieşire la restaurant s-a soldat cu o toxiinfecţie alimentară, care a ţinut-o la pat pe vedetă.
„Toxiinfecţie. Ei bine, după acea îngrozitoare porţie de spaghet allio & pepperoncino îmbibate în uleeei (ah, şi acum cînd am scris m-a apucat bîţîială) pe care am reuşit s-o înghit cu chiu cu vai. Brusc, starea mea fizică s-a degradat într-un hal de ajunsesem un zombie care se scurge în chiuvetă. Atât zic, n-am fost în stare să ajung la teatru. Nici să ies din casă. Nici să iau Facebook-ul să semnalez. După o zi de nemâncare m-am refăcut, de-aia vă transmit atenţionarea. Nu zic să vă impacientaţi de mine, dar aveţi grijă ce şi pe unde mâncaţi, voi şi copiii voştri, că nimic nu mai e ce pare a fi”, a scris Gianina Corondan pe Facebook.

Mai multe persoane i-au transmis „Multă sănătate” vedetei pe pagina acesteia de Facebook. În vârstă de 46 de ani, Gianina Corondan s-a făcut cunoscută ca realizatoare TV, pentru postul public de televiziune, iar acum vedeta este realizatoare radio.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.