Atac terorist şi luare de ostatici în Filipine. Sunt răniţi grav printre turişti

D’ale vedetelor

Panică la complexul turistic World Manila, RWM, din Newport în Filipine. Mai multe explozii şi focuri de armă au fost auzite, cu puţin timp în urmă.

Potrivit presei locale, mai multe persoane ar fi fost rănite. În imaginile care au apărut pe reţelele de socializare, la scurt timp de la incident, se văd mai mulţi turişti ieşind în fugă din hotel şi alergând pe stradă, speriaţi. Martorii au relatat, pentru agenţiile de presă străine, că au văzut câţiva turişti care, în încercarea de a-şi salva viaţa, au sărit de la balcon, arată realitatea.net. Potrivit primelor informaţii, majoritatea turiştilor cazaţi acolo sunt cetăţeni britanici. „Complexul este frecventat de turişti britanici, în cea mai mare parte. Accesul în zonă a fost oprit”, relatează un corespondent RT.

Ziarul Manila Standard notează că atacatorii au intrat în hotel având măşti pe faţă, dar cu armele la vedere. Imediat, panica s-a instalat printre turişti. Mai multe persoane ar fi fost împuşcate, unele destul de grav, adaugă sursa citată.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.