Gestul omenos făcut de un şofer pentru un poliţist aflat în mijlocul intersecţiei. ”Asta trebuia sa primească de la stat, nu de la un om obişnuit”

D’ale vedetelor

Într-o lume în care domneşte egoismul şi fiecare işi urmăreşte interesul există şi oameni generoşi. Este cazul unui conducător auto care s-a gândit la agenţii de poliţie care stau în mijlocul interesecţiei, pe caniculă, pentru supravegherea circulaţiei.

https://www.youtube.com/watch?v=T3pLWXz_iac

Şoferul din imagini a oprit special autoturismul şi l-a chemat pe agentul aflat în mijlocul intersecţiei pentru a-i oferi o sticlă cu apă, pentru că afară era o căldură insuportabilă. Ce-i drept, binefăcătorul nu a vrut să rămână anonim, pentru că a filmat întreaga scenă şi a distribuit-o pe youtube, Internauţii au reacţionat imediat, lăudându-i fapta bună.

”Lume multa, oameni putini!” (…)#RESPECT(…)Foarte frumos din partea ta, esti un domn demn de respect (…) (…) frumos gest (…) Ma uimeste cum a luat acea sticla fara sa zica ,,Nu,,. Asta trebuia sa primeasca de la stat, nu de la un om obisnuit. Romania… cica sa ne mai mandrim cu ea”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *