Bianca Drăguşanu a dansat vals, dar nu cu Victor Slav! Uite de la cine ia lecţii vedeta

D’ale vedetelor

Bianca Drăguşanu adoră să danseze, însă de această dată nu l-a avut partener pe iubitul ei, Victor Slav, ci pe un puşti. Cei doi au fost filmaţi în timp ce dansau vals, iar după ce au terminat repetiţia, vedeta a declarat un lucru despre fiica sa.

Blonda a tras concluzia că fiica ei trebuie neapărat să devină o dansatoare profesionistă. „Clar, aici o să crească şi fiică-mea”, a spus Bianca Drăguşanu în live-ul de pe Facebook.

Bianca Drăguşanu ia lecţii de dans.
Bianca Drăguşanu ia lecţii de dans.

Bianca Drăguşanu a fost răsfăţată de toată lumea de ziua ei de naştere, dar mai ales de soţul ei, care i-a luat un cadou mult dorit. Blonda a vorbit şi despre relaţia cu soacra ei, spunând că îi este o prietenă bună.

”Victor a venit pe la ora 10,30 cu florile, iar cadoul l-am primit în urmă cu o săptămână. Am mai vrut o pereche de pantofi şi mi-a zis că mi-o ia el. Sofia are 8 kilograme la 5 luni. Este minunea mea, este o răsfăţată. Este un copil cuminte. Eu din fericire, am avut două bunici lângă mine care m-au sprijinit şi m-au ajutat. Soacrele se înţeleg foarte bine. Ne înţelegem din priviri, soacra mea este o prietenă bună. Ne ţinem secrete, avem aceleaşi lucruri, suntem la fel. Purtăm acelaşi număr la pantofi.”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.