„Fabrica” de apartamente a lui Bogdan Gheorghiu

Reflector

Omul de afaceri Bogdan Gheorghiu continuă în forță construcția de blocuri în Tătărași. Complexul său imobiliar, situat în vecinătatea Spitalului de Copii, capătă proporție cu fiecare săptămână. În afara apartamentelor finalizate și vândute încă de anul trecut, Gheorghiu lucrează acum la construcția a trei blocuri, în același timp.

Stadiul lucrărilor
Blocul doi este ridicat scheletic, are montată și tâmplăria exterioară. Este cel mai avansat și probabil că va fi gata în câteva luni. Datorită stadiului avansat, la acest imobil se va putea lucra și pe timpul iernii, la amenajările interioare. Blocul trei este și acesta ridicat până la ultimul nivel, însă la acest imobil nu au fost încă montate ușile și ferestrele. Al patrulea bloc este și cel recent demarat. La acesta au fost ridicate deocamdată doar patru niveluri deasupra solului.

\"\"La foc continuu
Lucrările la complexul imobiliar al lui Gheorghiu avansează fulminant. Ca idee, în luna ianuarie a acestui an, blocul doi era ridicat doar până la etajul 5, iar al treilea era la etajul 4. Ultimul imobil aflat acum în construcție (foto) nici măcar nu exista la acea dată.

Prețuri mari
Pe pagina de internet a proiectului sunt prezentate toate variantele de apartamente, prețurile, dar și termenele de predare. Astfel, mai există locuințe la vânzare și din blocurile finalizate anul trecut. Concret, există două variante de apartamente cu o cameră (33 mp și 46 mp), la 46.800 euro și 59.000 euro. La două camere sunt disponibile trei tipuri de locuință, diferite ca suprafață (52 mp, 54 mp, 68 mp) și, evident, preț: 69.800 euro, 71.800 euro și 76.000 euro. În ofertă sunt cuprinse și apartamente cu câte 3 și 4 camere. În cazul acestora, suprafața variază între 70 mp și 87 mp, iar prețul de vânzare între 92.800 euro și 104.000 euro. Cele mai scumpe sunt incluse într-o secțiune intitulată „ediție limitată”. Aici figurează doar apartamente de 3 camere. Cel mai scump este la 195.000 euro și are 95 mp la care se adaugă 73 mp de terasă.

\"\"

Case inteligente
Prin ansamblul Newton, proprietarul afacerii promovează conceptul de casă inteligentă. „Newton este un concept de locuire demn de anul 2020. În epocă Facebook, Android și Tesla e timpul să uităm de citirea apometrelor dusă lunar la administrație, de ușile de tablă ca unică măsură de siguranță pentru locuințe, de scările de bloc insalubre, de parcatul pe trotuar și de facturile indescifrabile la utilități, pe care le plătim cu resemnare. E timpul să progresăm. E timpul să locuim inteligent”, este scris pe pagina internet a proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *