Destinații de relaxare în prima zi de Paște, în ansamblul Palas: restaurantele, cafenelele, trambulinele și caruselul vor fi deschise

Metropola

Ansamblul Palas propune, și în acest an, un program special pentru cei care se pregătesc pentru Sărbătorile Pascale sau vor să se relaxeze în minivacanța ce se apropie, la cafenele sau în spațiile de distracție.

Sâmbătă, 27 aprilie 2019, magazinele, cafenelele și restaurantele din ansamblul Palas vor funcționa până la ora 18.00. Duminică, în prima zi de Paşte, mall-ul este închis, însă cei care își doresc să se bucure de zilele libere, în compania prietenilor sau a familiei, vor avea  numeroase opţiuni de recreere în parc. Cafenelele şi restaurantele din ansamblul Palas, precum și trambulinele și caruselul venețian, vor fi deschise în intervalul orar 14.00 – 22.00, iar detalii despre programul fiecărei locații sunt disponibile pe site-ul www.palasmall.ro. De luni, 29 aprilie, orarul ansamblului Palas revine la cel obişnuit: 10.00 – 22.00.

Și clienții Auchan vor avea timp să-și finalizeze pregătirile pentru masa de Paște. Sâmbătă, hypermarketul va fi deschis între orele 08.00 și 18.00. În prima zi de Paște, angajații Auchan sunt liberi să petreacă în familie, însă de luni, programul de funcționare revine la cel normal, de la ora 08.00 la ora 23.00.

În continuare, până pe 27 aprilie, cumpărăturile din magazinele Palas Mall sunt răsplătite cu premii, în campania „Spring Refresh”. Cei care fac shopping în valoare de minimum 150 de lei și merg cu bonurile la centrul de premiere din zona Guess se pot înscrie la tombola dedicată sărbătorilor pascale. Zilnic, primii 180 de participanți sunt răsplătiți cu premii instant: kit-uri de îngrijire, genți pentru picnic, iepurași de pluș, cafea, băuturi răcoritoare, pască și alte delicii. În fiecare zi este desemnat, prin tragere la sorți, și unul dintre cei 16 norocoși ai campaniei, care vor avea prilejul de a petrece un week-end relaxant la munte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *