Daniel Iordăchioaie, transformat de cancer! Prietenii artistului sunt îngrijoraţi pentru starea lui: ”Nu era deloc în apele lui!”

D’ale vedetelor

Daniel Iordăchioaie a dus o luptă crâncenă cu cancerul, iar boala pare să-şi fi lăsat amprenta asupra fizicului lui chiar şi după patru ani. Apropiaţii artistului îşi fac griji pentru felul în care acesta arată.

Daniel Iordăchioaie a atras toate privirile asupra lui la înmormântarea lui Dumitru Lupu! Tonusul pozitiv şi fizicul de june sunt istorie de acum, iar prietenilor nu le-a venit să creadă cum arată şi au pus totul pe seama suferinţei şi a bolii.

“Daniel nu era deloc in apele lui, mi s-a parut palid, afectat de tot ce se intampla, dar in special de problemele lui de sanatate”, au povestit apropiatii cantaretului pentru wowbiz.ro.

Daniel Iordăchioaie, la înmormântarea lui Dumitru Lupu
Daniel Iordăchioaie, la înmormântarea lui Dumitru Lupu

Prezent la înmormântarea lui Dumitru Lupu, artistul însuşi a mărturisit că se simte foarte trist din cauza artiştilor care au plecat dintre noi: “In ultima vreme, se intampla foarte des sa particip numai la astfel de evenimente triste si singurul lucru care-mi trece acum prin minte este sa ii rog pe cei care ne privesc sa isi iubeasca artistii atunci cand sunt in viata, ca dupa aia, este prea tarziu”.

În 2013, Daniel Iordăchioaie mărturisea că medicii i-au spus că are de cancer la pancreas: „Cancerul s-a declansat intr-un anumit moment, in perioada divortului. Divortul nu este un eveniment fericit, chiar daca te-ai despartit pentru că nu mai mergea sau sufereai… Aveam in cap tot felul de grozavii, ajunsese sa imi era frica sa ma mai culc ca aveam cosmaruri noaptea, cum o sa ma mai trezesc maine. Eu m-am speriat. Am avut tendinta sa nu mai ies, sa ma incui sa ma ascund. M-am intrebat ce am patit, din ce cauza am patit asta”.

În 2016, Daniel Iordăchioaie s-a transformat în cerşetor pentru o zi

În 2016, Daniel Iordăchioaie s-a transformat în cerşetor pentru o zi
În 2016, Daniel Iordăchioaie s-a transformat în cerşetor pentru o zi

În februarie 2016, Daniel Iordăchioaie a acceptat să fie subiectul unui experiment dincolo de scenă. Artistul s-a deghizat într-un cerşetor şi apoi s-a aşezat la o gură de metrou şi a început să cânte.

„Eu sunt un tip destul de deschis. Am trăit nişte senzaţii crunte acolo. Lumea poate să te calce în picioare la propriu, pentru că lumea nu te vede, pentru că nu contezi pentru ei. Mi-au dat 1 leu, 2. Am strâns aproape 100 de lei într-o oră”, a declarat Daniel Iordăchioaie, impresionat vizibil de ceea ce a trăit.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.