LIVIU VÂRCIU, în culmea fericirii! A arătat actele

D’ale vedetelor

Liviu Vârciu este în culmea fericirii după ce a absolvit Şcoala de Navigaţie, iar cântăreţul a ţinut să facă publice actele respective. Aşa că a postat pe pagina lui de socializare certificatul de absolvire.

Cine nu a crezut în mine?”, a scris el la descrierea fotografiei respective, iar prietenii virtuali au dat like şi au început să comenteze. ”Eu am crezut în tine. Felicitări”, a scris cineva, iar mesajele de acest fel au continuat.

Liviu Vârciu urmează să devină tătic, iar Anda Călin, iubita lui, este extrem de atentă la siluetă chiar şi pe parcursul sarcinii. E însărcinată, dar nu ”profită” de situaţie! Iubita lui Liviu Vârciu este o graviduţă extrem de atentă la ceea ce mănâncă pentru ca să nu aibă probleme cu kilogramele în plus după ce va naşte. Anda Călin le-a dezvăluit recent prietenilor ei virtuali secretul pentru a-şi păstra sileuta şi formele de invidiat chiar şi pe perioada sarcinii. Aceasta se pare că nu sare mesele şi că atunci când e pe fugă alege să-şi potolească foamea cu o supă cremă de roşii şi brânzică.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *