Cum a slăbit Magda Ciumac 21 de kilograme fără să se abţină la mâncare. ”Am mâncat…”

D’ale vedetelor

Fosta soţie a luptătorului Tolea Ciumac, cunoscută datorită prestaţiilor sale nocturne la defunctul OTV al lui Dan Diaconescu a slăbit în mod uimitor 21 de kilograme. Cu atât mai greu de crezut este că bruneta nu a urmat nici un regim!

După ce a divorţat de Tolea, Magda s-a mutat împreună cu fiul lor, Sasha Alexander, în oraşul ei natal, la Timişoara, unde a început o relaţie cu un om de afaceri local. Totul i-a mers bine brunetei, care a avut şi un job de prezentatoare la o televiziune locală, dar acumulase şi…multe kilograme! Asta până ce s-a hotărât că este cazul să le dea jos, ceea ce a şi reuşit, pe parcursul ultimului an . Nu s-a abţinut însă de la mâncare!

Aşa arăta Magda Ciumac cu multe kilograme în plus
Aşa arăta Magda Ciumac cu multe kilograme în plus
Bruneta arată acum senzaţional, după regimul ”cu de toate”
Bruneta arată acum senzaţional, după regimul ”cu de toate”

Timp de un an am slăbit 21 de kilograme. Am avut voinţă. 21 kg. Mănânc tot ce vreau. Chiar şi noaptea. Totul este să nu pui la suflet răutăţile unora”. (…) ”Am mâncat ce am vrut în cantităţi mult mici. Dovlecei, iaurt slab, brânză de vaci, mere, ananas etc. Nu mă pot abţine de la dulciuri şi nu pot să beau apă. Beau un pahar, maxim. Mănânc şi pizza doar dacă comandă Sasha Alexander. Maxim două felii. Mănânc din pizza lui. În rest mănânc sushi, orez, ghimbir, supă…”, a spus Magda.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *