Monica Gabor, primele declaraţii după ce a aterizat în România

D’ale vedetelor

Monica Gabor a aterizat, miercuri după-amiază, pe aeroportul din Bucureşti. Fosta doamnă Columbeanu a spus că va locui într-unul dintre apartamentele prietenei ei, Mădălina Apostol, unde va sta împreună cu fiica ei, Irina.

Monica Gabor a venit, miercuri după-amiază, în România pentru a petrece sărbătorile de Paşte împreună cu fiica ei, Irina. Fosta doamnă Columbeanu a spus că primul drum va fi să-şi ia fiica şi că primele zile le vor petrece numai ele două.

”Nu locuim împreună, dar e ca şi cum am locui. Avem o relaţie foarte bună şi sunt foarte implicată în tot ce face cu Irinuca. Mă bucur că l-am ales pe el ca tată. Nu sunt niciodată îngrijorată pentru siguranţa ei. Vorbim în fiecare zi.  E foarte ocupat. Mi-e foarte dor de familia mea, mi-e foarte dor de fiica mea. Pentru mine în ultima perioadă, de când m-am dezvoltat, este un lux să stau cu familia mea, cu prieteni, cu oameni foarte dragi. I-am cumpărat atâtea lucruri Irinei încât a trebuit să i le trimit prin poştă pentru că nu au mai avut loc în bagaj. Voi sta la Mădălina, la unul din apartamentele ei, unde voi sta cu Irina. Apoi, vom pleca la Bacău. Sper că da, dacă vor amândoi, îi aşteptăm cu siguranţă (n.r. pe Irina şi Irinel Columbeanu în America). Mă duc s-o iau pe Irina. Aşa facem de fiecare dată când ne vedem: în primele zile vrem să stăm doar noi doi, să ne îmbrăţişăm şi să ne iubim. Da, acum merg acasă la Izvorani”, a declarat Monica Gabor.

Monica Gabor a spus că a reuşit să treacă peste moartea mamei ei: ”Vom merge la mormântul mamei mele, însă am învăţat în timp că trebuie să rămân puternică pentru surorile mele, pentru tatăl meu, pentru toţi oamenii la care ţin”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *