Fostul iubit al SÂNZIANEI BURUIANĂ şi cel care ar fi lăsat-o însărcinată pe MARGHERITA DE LA CLEJANI, şi-a găsit o nouă iubită! Cum arată cea care l-a cucerit

D’ale vedetelor

Florin Marinoiu, cel care a fost combinat cu Sânziana Buruiană, înainte ca blondina să devină „doamna Zuluf”, iar apoi s-a aflat că ar fi lăsat-o însărcinată pe colega lui de la facultate, nimeni alta decât Margherita de la Clejani, şi-a refăcut viaţa amoroasă.

Andrada o cheamă pe bruneta cu care trăieşte o nouă poveste de dragoste Florin Marinoiu, iar cei doi par să fie foarte fericiţi, dacă ne luăm după fotografiile postate cu mândrie pe contul de Facebook al celui care a fost la un pas să se căsătorească cu Margherita. În urmă cu câţiva ani, fiica Clejanilor îşi găsise jumătatea în persoana colegului de la facultate, însă lucrurile au ajuns mai departe decât se aştepta oricine, după ce sexoasa brunetă ar fi rămas însărcinată cu acesta, iar Ioniţă ar fi început să facă presiuni pentru ca cei doi porumbei pasionali să ajungă cât mai rapid în faţa altarului.

Florin s-a iubit în trecut atât cu Sânziana Buruiană, cât şi cu Margherita de la Clejani!
Florin s-a iubit în trecut atât cu Sânziana Buruiană, cât şi cu Margherita de la Clejani!

Totuşi, acele vremuri par să fie istorie pentru Florin Marinoiu, cel care însă şi le asumă în totalitate, având şi acum fotografii pe contul lui de Facebook în care apare alături de fostele iubite. A părăsit Bucureştiul pentru Hunedoara, acolo unde locuieşte iubita lui, iar lucrurile par să fie tot mai serioase între cei doi, nefiind exclus ca Andrada să fie cea care îl face într-un final „bărbat de casă”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.