Coriolan, brand local cu 26 de ani experiență în făurirea bijuteriilor, a inaugurat un magazin premium la Palas

Calcul la rece

Creat din dorința și ambiția de a putea oferi verighete, inele de logodnă și bijuterii de o calitate superioară, brandul autohton Coriolan a inaugurat o nouă locație în Palas. Cu o experiență de 26 de ani în făurirea bijuteriilor, Coriolan a reușit să împlinească dorințele a peste 150.000 de cupluri, care au ales să poarte pentru toată viața inelele de logodnă și verighetele meșteșugite la Iași.

Cel mai frumos „Da!” trebuie să fie împodobit cu o bijuterie pe măsură, care să nu își piardă strălucirea în timp. Inaugurat recent în Atriumul Palas, la parter, Coriolan aduce în noua sa locație o varietate de bijuterii din care viitori miri pot să aleagă, dar și accesorii ce pot fi cadoul perfect pentru ocazii speciale. Verighete, inele de logodnă, cercei, brățări, coliere & pandante sau ceasuri sunt câteva dintre categoriile de produse pe care locația le propune. Consultații Coriolan te vor ajuta să alegi ceea ce este potrivit pentru tine: aur alb, roz sau galben, diamante, rubine, safire, smaralde ori alte pietre prețioase.

Cu un concept nou, realizat de o firmă specializată din Istanbul, Coriolan propune, pe lângă o sesiune de shopping, și o experiență senzorială. Elementele arhitecturale, design-ul interior, muzica atent selecționată, ținuta consilierilor, dar și parfumul din interiorul magazinului redau o atmosferă specială.

În același timp, la Coriolan poți să îți personalizezi bijuteriile astfel încât să fie pe placul tău. Tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de bijuterie (cercei, brățară, colier etc.), tipul de piatră prețioasă și modelul.

Noua locație din Palas dispune și de colecțiile cele mai căutate ale brandului autohton: „Sclipiri de Diamant”, „Every Day Wear”, „Cocktail” și „Essential”. Făurirea bijuteriilor este un proces creativ, care solicită imaginația, astfel că, la Coriolan puteți să descoperiți și propunerile ingenioase ale designerilor.

Bijuteriile realizate la Iași au cucerit întreaga țară, acestea fiind disponibile în cele cinci magazine ale brandului, aflate în Iași și București, dar și prin intermediul celor peste 100 de distribuitori și resseleri autorizați. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *