Copiii sunt invitați duminică în „Dumbrava Minunată”, la amfiteatrul Palas

Calcul la rece

O nouă duminică aduce motive de bucurie pentru prichindei. Pe 15 iulie, de la ora 19.00, copiii vor descoperi cărările fermecate din „Dumbrava Minunată”, o dramatizare după Mihail Sadoveanu. Lizuca şi Patrocle, Zâna Închipuirii şi Regele Broaştelor o să-i surprindă, cu farmec şi umor, în interpretarea actorilor de la Ateneul Copiilor din Cluj-Napoca. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta între 4 şi 14 ani.

O voce aparte
Biletele sunt puse în vânzare și pentru evenimentele programate în week-end-ul 20 – 22 iulie 2018. O nouă seară dedicată muzicii va fi vineri, pe 20 iulie. De la ora 20.00, invitată pe scena Amfiteatrului Palas va fi Alexandra Ușurelu. Cu timbru cald și melodii care emoționează, Alexandra reprezintă o voce aparte a muzicii românești, care se întipărește în suflete. Artista a debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia Galei „Femeia Contează”, iar de atunci a cucerit publicul iubitor de muzică de calitate. „La capătul lumii”, primul său album, a fost distins cu premiul „Cel mai bun album al anului 2015”, în cadrul Mamaia Music Awards.

Pentru prichindei
Cine nu a auzit de „Frumoasa și Bestia”? Prichindeii vor avea prilejul să îi întâlnească pe Bella și Bestia, dar și pe celelalte personaje, într-un spectacol susținut duminică, 22 iulie, de la ora 19.00, de Teatrul la Cinema București. Spectacolul de teatru interactiv este recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 8 ani.
Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *