Concert Timpuri Noi și spectacole de teatru, la Amfiteatrul Palas

Calcul la rece

\"\"Septembrie continuă cu noi surprize pentru spectatorii Amfiteatrului Palas. Melomanii primesc invitație la concertul trupei Timpuri Noi, iar pasionații de teatru sunt așteptați la spectacolele „Nimic nu-mi scapă” și „Micul Prinț”.

Joi, pe 6 septembrie 2018, evenimentele începutului de toamnă vor continua la Amfiteatrul Palas cu un concert al trupei Timpuri Noi. Simbol al muzicii româneşti din ultimele decenii, Timpuri Noi este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid. Îndrăgita trupă se va întâlni cu fanii săi ieşeni de la ora 20.30.

„Nimic nu-mi scapă” se intitulează piesa de teatru care se va juca pe scena amfiteatrului sâmbătă, 8 septembrie. Este vorba despre o comedie savuroasă, adaptată după piesa „Încurcă lume” de A. D. Herz, o poveste intrigantă, în care dramele conjugale şi disimulările stârnesc hazul, totul spre deliciul publicului. Situaţiile imprevizibile, uneori chiar absurde, creează un spectacol de comedie de marcă, în combinaţie cu interpretarea ireproşabilă a actorilor: Aniela Petreanu, Andra Iulia Stoicescu, Claudiu Dudu Maier, Mihai Baranga și Cristi Toma. Spectacolul de teatru va începe la ora 20.30, regia fiind semnată de Mihai Baranga.

\"\"Spectacolele de duminică dedicate năzdrăvanilor sunt deja o tradiție la Amfiteatrul Palas, astfel că pe 9 septembrie, de la ora 19.00, aceştia vor avea ocazia să îl întâlnească pe „Micul Prinţ”. Frumoasa călătorie a Micului Prinț este o superbă metaforă a vieții, transpusă scenic de Ateneul din Iași, pe înțelesul copiilor. Universul prin care călătorește Micul Prinț este însuși Universul fiecăruia dintre noi, pe care îl parcurgem şi îl asimilăm diferit.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *