Ce a apărut pe pagina de Facebook a DENISEI MANELISTA după ce artista a fost criticată de DAN CAPATOS: „Doamne…”

D’ale vedetelor

După ce a fost criticată de Dan Capatos pentru că postează clipuri cu melodii ale sale în condiţiile în care numele său a devenit o isterie naţională, Denisa Manelista continuă să îşi promoveze piese pe pagina de Facebook.

Pe pagina de Facebook a Denisei Manelista a fost distribuită o nouă piesă a artistei, „Doamne cu puterea ta”.

Postarea a fost semnată: „#EchipaDenisa”.

„Eu nu mai cred nimic… până nu o văd pe un program TV”, a reacţionat cineva, fiind în asentimentul lui Dan Capatos.

Dan Capatos a criticat-o ieri pe Denisa Manelista fiindcă nu lămureşte lucrurile în privinţa stării sale de sănătate. „Când numele tău devine o isterie naţională, ieşi şi transmiţi un mesaj clar. Ea o lasă aşa, să plutească. Trebuia să iasă şi să spună: <<Vă mulţumesc, sunt aşa…>>. Nu cred că îi face bine. Am dat exemplul lui Gabi Cotabiţă. Poate am îmbătrânit şi am ajuns mistic, dar eu cred că l-a ajutat cantitatea asta uriaşă de mesaje pozitive, a contribuit la minunea care s-a întâmplat. Doamne ajută să fie o strategie şi să nu fie atât de grav. În toată perioada asta, ea pune videoclipuri. Ne gândim la tine, dar ţie îţi arde de videoclipuri”, a spus Dan Capatos.

Denisa Manelista a vorbit săptămâna trecută pentru prima şi singura dată despre boala ei. „Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult, o să se oprească. Am văzut şi am văzut, sunt mii de mesaje şi le mulţumesc. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, am fost la Viena, dar nu e aşa cum s-a spus, că am fost gonită. Analizele sunt din ce în ce mai bune. Minodora (invitată în platou, n.r.), nu plânge, că mă faci să plâng. Tocmai de asta nu am vrut să apar la TV cu subiecte: uite, sunt şi eu bolnavă. Nu, nu e în niciun caz, nu m-a deranjat asocierea (n.r.: cu Ileana Ciuculete), dar nu are legătură, dar da, are legătură cu ficatul, dar nu cu ce a făcut Ileana Ciuculete”, a spus Denisa Manelista.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.