Cătălin Scărlătescu şi Gina Pistol s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

D’ale vedetelor

Noul sezon al emisiunii culinare,,Chefi la cuţite” este presărat cu emoţii, tensiune contra cronometru şi decizii luate pe muchie de cuţit; însă nimeni nu s-ar fi aşteptat ca pe platourile de filmare să bată clopotele de nuntă!
UPDATE: Prima declaraţie a Ginei Pistol: \”Am facut o farsa! Catalin imChefii Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu au fost naşi la cea mai aşteptată nuntă a momentului, chiar pe platourile de filmare ale sezonului cu numărul 4, iar mirii nimeni alţii decât Chef Cătălin Scărlătescu şi Gina Pistol. Nu este o noutate că relaţia dintre cei doi este una foarte strânsă, iar decizia frumoasei prezentatoare de a-şi uni destinul cu cel al simpaticului bucătar depindea acum doar de un singur lucru: kilogramele în minus ale juratului. Se pare că acul cântarului i-a purtat noroc lui Chef Scărlătescu, care a spus un ,,DA”  cu zâmbetul pe buze,  în faţa Ginei, a concurenţilor şi a colegilor de echipă.i este doar un prieten foarte drag\”.

Încă de sezonul trecut, Gina Pistol a făcut o promisiune care a generat reacţii spumoase, căci i-a asigurat pe cei din emisiune că are rochia de mireasă pregătită şi tot ce aşteaptă este ca burlacul din juriu să piardă în greutate.

Dar de îndată ce Cătălin Scărlătescu şi-a făcut apariţia într-o formă fizică de invidiat, echipa de producţie a decis că trebuie să planifice în detaliu cel mai spontan moment al filmărilor de la bootcamp. După ce s-au asigurat de ţinuta miresei, au chemat un reprezentat al Primăriei Bucureşti pentru baza legală şi au făcut presiuni pentru ca ceilalţi doi chefi să fie martorii nunţii mult aşteptate.

Evident, Bontea şi Dumitrescu au fost mai mult decât încântaţi, deoarece au încercat de nenumărate ori pe parcursul celorlalte sezoane să-l facă pe colegul de juriu să renunţe la burlăcie. Astfel, în timp ce chefii prezentau concurenţilor detaliile probei eliminatorii, Cătălin Scărlătescu a fost luat prin surprindere de desfăşurarea…propriei nunţi!

Printre invitaţi s-au strecurat şi admiratoarele înfocate ale simpaticului bucătar, ce au fost pe punctul de a interveni, dar s-au resemnat: ,,am pierdut o luptă, dar nu şi războiul”, afirmă una dintre concurente, ,,încă am un as în mânecă pentru a-l recuceri pe chef Scărlătescu!”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *